Боядисване в София от SOS ВиК

Боядисване

Цени
Боядисване От 6.50лв на кв.м. (две ръце, бяла боя)
Свържете се с нас за оферта за боядисване

Услугата боядисване е още една от многобройните ни професионални дейности, която ще ви спести нуждата да търсите друг изпълнител при основни ремонти. Можете да се възползвате от нея самостоятелно, когато искате просто да освежите стените и таваните в своя имот, както и да я добавите към списъка с дейности, които искате да изпълним професионално. Можем да се заемем с боядисването на стените и таваните непосредствено след полагането на гипсокартон.

Какво можете да очаквате от тази услуга?

Както всички останали задачи и дейността по боядисване при нас е на супер изгодни цени. Цената, разбира се не бива да бъде водещ фактор при избора на бояджийски услуги, затова ние ви предлагаме преди всичко качество. След нашата намеса няма да откриете неравномерно нанесени слоеве боя, изцапани повърхности, напукани стени и грозни петна.

Наемайки ни за боядисване на жилище, вие ще получите полезни съвети относно различните видове бои и техните характеристики, така че да можем заедно да изберем най-подходящата боя за конкретната стенна мазилка. Важно е да знаете, че днес има огромен избор от бои, отговарящи на нуждите на всяко отделно помещение – бързо съхнещи, дишащи, миещи се.

Ние ще ви консултираме къде и кога е подходящо да се положи латекс, боя на варова основа, блажна боя и т.н. Изборът на боя има огромно значение при боядисване на стени и тавани от гипсокартон, при полагане на латекс върху блажна боя или обратно. В някои случаи определен вид боя може да се окаже крайно неудачен за нуждите на дадено помещение, затова е добре да не избързвате с избора и покупката на боята, преди да сте получили нашата професионална консултация.

Как действаме?

При боядисването, екипът ни следва всички технологични указания за изпълнението на тази задача, без да правим компромис дори под натиск от страна на клиента. Ние не бихме рискували безупречната си репутация, заради желанието ви да си спестите пари, нерви и време. Макар да се съобразяваме изцяло с клиентските предпочитания, професионалната ни преценка е винаги водеща, когато се налага да бъде направен важен избор – на материал, техника на полагане, брой на пластовете и така нататък.

Задължителен момент от изпълнението на тази услуга е подготовката на основата (стена или таван), преди полагане на боята. Грундирането е изключително важно, тъй като грундът има свойството да заздравява и изравнява основата и допринася за равномерното попиване на боята, особено при латексите. Добре почистената и грундирана основа ви гарантира не само равномерно покритие на боята, но и помага да се ограничи нейното разхищение. Понякога, заради правилното грундиране, не се налага нанасянето на втори пласт боя.

В работата си спазваме стриктно и указанията за работа с всяка отделна боя. Различните материали имат различен срок на изсъхване, който трябва да се спазва педантично преди нанасянето на втори слой боя. Преждевременното нанасяне на втори пласт, преди изсъхването на първия, може да провали цялата операция - след изсъхване на боята, ще забележите участъци с твърде тъмни или твърде светли петна.

За качественото боядисване е от ключово значение и правилният избор на инструментите. Някои основи налагат боята да се нанесе с четка с мек или твърд косъм, а други задължават да се използва качествен бояджийски валяк. В отделни ситуации е възможно и машинно полагане на боята. При боядисването на сградни фасади, използваме най-модерната професионална апаратура - главно компресорни пистолети, които улесняват значително работата върху скеле.

Това, което можем да ви предложим е висококачествено боядисване на достъпни цени в София. Работим максимално експедитивно, но без това да се отразява негативно на крайния резултат. Тъй като някои бои изсъхват за период от поне 24 часа, което налага продължително изчакване преди нанасянето на втори слой, не можем да ви гарантираме, че ще изпълним задачата в рамките на един работен ден. Ето защо е важно предварителното съгласуване на всички стъпки от операцията.

С какво можете да ни съдействате?

Това, с което можете да ни помогнете при изпълнението на тази отговорна задача, е да ни дадете изчерпателна информация за вида на основата – от какъв материал е стената (тухла, бетон, гипсокартон, панел), кога и дали е правена шпакловка, колко пласта и какъв вид боя са нанесени върху мазилката.

От вас очакваме да подготвите помещенията, подлежащи на боядисване, като премахнете, доколкото е възможно по-грубите мебели или поне ги отдръпнете на достатъчно разстояние от стените. Ваше задължение е да защитите подовете и мебелите от опръскване с боя, като ги покриете с найлон или стари чаршафи. За защита на подовете можете да използвате плътен картон или хартия.