Боядисване в София от SOS ВиК

Боядисване

Цени
Боядисване От 6.50лв на кв.м. (две ръце, бяла боя)
Свържете се с нас за оферта за боядисване

Фирма SOS ВиК предлага и услугата боядисване към богатата гама строителни, ремонтни и монтажни дейности, с което можем да се похвалим със завършен цикъл от естестично-функционални покривни процедури. Ние можем да сме ви полезни във всеки аспект от изграждащи и коригиращи процеси, свързани със сградна конструкция. Предлаганите бояджийски услуги за София и околностите са подходящи за козметично освежаване на стена и таван, както и като включена към частичен или основен ремонт процедура, при покриването на гипкартоненото покритие със слоеве боя. 

Какво ще ви донесе услугата 

Фирмата ни предлага по-изгодни от стандартните при боядисване цени. Положителният ни рейтинг печелим обаче с безупречното качество, съпътстващо достъпната услуга. Интериорът придобива луксозен и изискан вид след работата ни, а неравните слоеве боя, пръските върху дограми и первази, петната и напуканите настилки са инцидент, който никога не предизвикваме.

Освен практическата работа, специалистите ни предоставят ценна консултация за разнообразни бои. Характеристиките на консистенцията им са от първостепенно значение за осъществяване на устойчиво покритие, така че всяка стенна мазилка се нуждае от боя с различна химична структура. Съвременният пазар предоставя продукти, кореспондиращи с нуждите на всяко вътрешно и външно помещение – бързосъхнещи, дишащи, миещи се и др.

Къде, как и защо полагаме латекс, варна боя, блажна боя и т.н? Попитайте ни и ще научите подробности, достъпни предимно за специалистите по бояджийски услуги. Боята може да е единично или многослойно покритие, а правилната консистенция е с огромно значение за покритие на повърхности. Гипсокартонените плоскости и вече покритите с блажни бои настилки проявяват съвсем различни изисквания към нея. Консултацията е препоръчвана от всички специалисти, преди покупка на оцветяващата замазка.

Как действаме

Специалистите ни са обучени за работа според актуалните технологични указания, приети за изпълнението на тази задача, на които клиентските изисквания не влияят. Експертната ни преценка е основана на дългогодишна рутина, която е основна насока в подбор на покривен материал, техника на полагане, брой на положените покривни пластове и др.

Поставянето на първият слой боя задължително е предшествано от подготовка на основата-замазка на стена или таван. На този етап извършваме грундиране – необходима процедура преди същинско боядисване, понеже грундът притежава функция за заздравяване и изравняване на основа. Същевременно, присъствието му осигурява равномерно попиване на боята във всеки вид настилка, което е изключително необходимо при боядисване с латекс.

Идеално почистена и грундирана основа е базисното условие за красив интериор. Само такава повърхност осигурява равномерно покритие на боята, като едновременно спестява значително количество смес. Висококачествено положеният грунд кара превръща и единичният слой боя в плътно равномерно покритие, без нужда от втори пласт. Ефектът е такъв, тъй като грундът навлиза в настилката, запълва микроскопичните пори и заздравява основата и замазката на стената. С какво се отличава латексовата боя?

Латекс

Латексът е сред най-предпочитаните интериорни и фасадни бои, тъй като осигурява плътно покритие и проявява устойчивост към всякакви влияния. Той се почиства прекрасно с вода и това удължава експлоатацията му с години. Обичайният процес протича с полагане на три слоя от сместа,       която придобива колорит след допълнително оцветяване (търговската мрежа предлага латекс в бял цвят). Единственото условие е подготвянето на отлично шпаклована и грундирана повърхност, преди поставяне.

Стандартното за боядисване с латекс цени се определя на кв.м. оцветена повърхност. Задължителното грундиране и шпакловка добавят стойностите на тези процедури като неделима част от цялата сума. Покритието е изключително предпочитано и заради съчетанието от устойчивост, покривност и екологичност, което го прави приложимо и при боядисване на стаи за малки деца и пространства в детски заведения. Екипът ни предлага услугата на много прилична за боядисване с латекс цена, без никакви пропуски в качеството на извършване.

Боите като цяло

Фирмата ни залага единствено на стриктното придържане към инструкциите от производител. Бояджийските смеси се отличават с различен период изсъхване, който задължително трябва да се спази преди повторно полагане на пласт. Преждевременното напластяване преди изсъхване на основният слой, лесно проваля визията на боядисаната повърхност – след заключителният пласт и попиване, върху настилката се появяват отпечатани тъмни или изсветлели петна, които придават неравномерен и грозен вид на разцветката.

Красивото  боядисване на стена и таван може да се постигне с четка и валяк. Четките с мек и твърд косъм се препоръчват за ъгловите преходни пространства, докато валяците са предназначени за качествено покритие на стени. За интериорните пространства тези инструменти са достатъчни, за да добият естетичен вид.

Фасадните повърхности обаче често са изградени от по-масивен, тежък и груб облицовъчен материал, нерядко – естествен дялан или ломен камък. В такива ситуации по- ползотворно е машинно разпръскване на боядисващата смес. За покриване на сградни фасади, специалистите ни разчитат на най-съвременната апаратура - високофункционални компресорни пистолети с широк обхват на впръскване. И екстериорните, и интериорните услуги боядисване са на цени, достъпни за всеки средностатистически бюджет.

Съгласуване на процедурата

Фирмата ни осигурява изключително достъпни в сравнение с конкурентните за бояджийски услуги в София цени, съчетани с първокласно качество на услугата. Бързината на работа не отнема от качеството й, и е резултат от рутината, натрупана от множество поръчки. 

Знаете ли, че съществуват бои, които засъхват за не по-малко от 24 часа, което задължава към продължително изчакване преди поставянето на втори слой? В такива ситуации, цялостната операция ще ни отнеме няколко работни дни, което уточняваме предварително, представяйки на клиентът отчет относно всеки етап от процедурите.

С какво можете да ни съдействате

Единственото усилие, което изискваме от клиентите си, е предоставяне на информация. Ние трябва да сме наясно с видът и всички останали характеристики на основата - материал (тухла, бетон, гипсокартон, панел), присъствие или отсъствие на шпакловка, наличие или отсъствие на боя и ако има положено покритие – брой на пластовете върху мазилката.

Другата услуга, която можете да ни предоставите, е разчистване на помещенията, ако услугата е планирана за интериорно пространство. Отстранете по-грубите мебели или ги отдръпнете на достатъчно разстояние от стените, защитете подовете и мебелите от опръскване, покривайки ги найлон, стари чаршафи, плътен картон или хартия. В замяна, получавате красиво и естетично обновяване на стойност, по-ниска от познатите ви цени на бояджийски услуги.