Изграждане на електроинсталации в София от SOS ВиК

Изграждане на електроинсталации

Цени
Изграждане на електроинсталации От 100лв
Свържете се с нас за оферта на електроинсталация

Сред многобройните ни професионални дейности, ще откриете и услугата изграждане електроинсталации. Благодарение на огромния си екип от специалисти в най-важните сфери на съвременния живот, ние можем да се справим безупречно с изграждането на двете най-важни за всяка сграда инсталации – водопроводната и електрическата.

Услугата, предлагана от една от популярните в столицата вик фирми, е разработена така, че да бъде максимално удобна и изгодна както за търговски обекти, производствени помещения и обществени сгради, така и за частни жилища – къщи и апартаменти. В услугата изграждане на електроинсталация влизат:

 • Изграждане на силнотокова/слаботокова инсталация 220/380V;
 • Структурно окабеляване;
 • Инсталиране на електрически системи зад гипсокартон;
 • Монтаж на автоматични предпазители;
 • Монтаж и преместване на ключове и контакти;
 • Монтаж на осветителни тела и стълбищно осветление;
 • Монтаж на дефектно токови защити;
 • Ремонт на електроинсталации и др.

Всяка изградена от нас ел. инсталация (в зависимост от нуждите на клиента) се състои от:

 • Главно разпределително табло;
 • Апартаментно или разпределително табло;
 • Кабелоносещи скари/ PVС тръбна разводка;
 • Токови кръгове;
 • Лампени и контактни излази;
 • Осветление – скрито осветление, луминисцентно осветление, светодиодно (LED) осветление.

Как процедираме?

Процедурата и при услугата изграждане на електроинсталации, както при останалите ни дейности е максимално опростена – вие се свързвате с нас чрез данните за контакт, предоставени на фирмения ни сайт, а ние ви посещаваме на място, за да уточним сложността на задачата и срока на изпълнение и най-вече, за да можем да ви предоставим актуална ценова оферта, включваща стойността на изпълнението и материалите.

В услугата ни е включено проектиране и изграждане на електроинсталации, като дейността се изпълнява съгласно регламентираните от ЕС изисквания. Това е особено важно за търговските обекти и производствените помещения, които подлежат на узаконяване и регистрация в съответните административни учреждения.

Защо да изберете нас?

Ако до момента сте използвали която и да е от многобройните ни професионални услуги, едва ли е нужно да ви убеждаваме, че ние сме удачният избор и при изграждането на вашата ел. инсталация. Ако сте се насочили към нашата компания по препоръка на близък или приятел, отново няма да ви бъде необходимо нашето уверение, че действаме качествено, коректно и професионално.

Ако сте открили SOS ВиК чрез фирмения ни сайт, можете да се запознаете в детайли с огромния обем дейности, които изпълняваме бързо и съгласно най-високите съвременни стандарти за качество. Ние разполагаме с голям като численост екип, съставен от доказани експерти в своята област – строители, водопроводчици и електротехници.

Невероятно изгодни цени

Нашите цени за изграждане на електроинсталации са съобразени с възможностите на всеки отделен клиент. Както фирмите, така и редовите потребители ще могат да получат качествена комплексна услуга, включваща подбор и безплатна доставка на техническите компоненти и материали. Цената както на материалите, така и на технологичното изпълнение на задачата е супер достъпна, особено предвид факта, че получавате пълна гаранция за дългосрочното и безпроблемно използване на своята ел. инсталация.

SOS ВиК ви предлага експресно изграждане на електроинсталации на изгодни цени, така че да можете да преминете бързо към експлоатация на обекта, независимо дали това е жилище или бизнес помещение. Работният ни график е 24/7 – 365 дни в годината, а това означава, че можете да се свържете с екипа ни по всяко време на денонощието, за да заявите и получите услугата в максимално кратки срокове.