Изграждане на електроинсталации в София от SOS ВиК

Изграждане на електроинсталации

Цени
Изграждане на електроинсталации От 100лв
Свържете се с нас за оферта на електроинсталация

SOS ВиК е сред малкото вик фирми, които предлагат пълна гама професионални услуги за водопровод и канализация, сред които присъства и изграждане на електроинсталации. Екипът ни е достатъчно обучен, опитен и разполага с цялата необходима техническа апаратура, за да предложи отличен резултат при прокарване на елетропреносни инсталации и водопреносна мрежа, без които съвременните битови удобства остават недостъпни. 

Ние сме сред най-предпочитаните за района на столицата фирми за ел инсталации. Затова предлагаме услуги, адаптирани както към особеностите на търговски центрове и обекти, производствени зали, складове и площадки, обществени и административни сгради, така и ел инсталация на апартамент и частна къща. Под направа на електропреносна инсталация ние разбираме: 

 • Силнотокова и слаботокова електроинсталация - 220/380V;
 • Окабеляване;
 • Монтаж  електроинсталация зад гипсокартон;
 • Поставяне на автоматични предпазители;
 • Поставяне и преинсталиране на ключове и контакти;
 • Монтиране на отделни осветителни тела и цялостно стълбищно осветление;
 • Монтиране на дефектно токови защити;
 • Ремонт на електропроводни инсталации и др.;

Всяка изградена от нас елeктропреносна мрежа е съобразена с нуждите на клиента. Стандартният модел включва:

 • Главно разпределително табло;
 • Апартаментно или разпределително табло;
 • Кабелоносещи скари/ PVС тръбна мрежа;
 • Токови кръгове;
 • Лампени и контактни изходи;
 • Светлинен елемент – скрито, луминисцентно или светодиодно (LED) осветление.

Как работим

Фирмата ни се стреми да улесни клиентите си. Затова предоставяме бърз и лесен начин за свързване чрез данните във фирмения ни сайт, като обещаваме приятна и лесна комуникация. Екип от специалисти посещава обекта ви за оглед, след който ще уточним нужният ни срок и сложността на процедурата, за да изготвим и предложим първоначална цена. Тя включва техническата процедура, използваната апаратура и материалите за електрическа инсталация. 

Предлагаме сравнително изгодни за електроинсталации цени на точка, както и сума за цялостно изградена система. Тя ще бъде проектирана и монтирана съгласно всички EС правила за безопасност и качество, което оскъпява всяка услуга. Нашите цени на ел инсталации обаче са изгодни за всеки собственик на частен бизнес, но и за всички граждани. Търговските обекти, хранителни заведения и производствени складове, халета и площадки се нуждаят от тази услуга, особено ако им подлежи легализация и регистрация в съответните административни учреждения.

Защо да изберете нас

В случай, че сте били клиенти и преди – познавате предимствата на експертните ни услуги!  Ако сте открили координатите ни случайно или чрез приятели – отзивите от тях вероятно ще създадат минимално доверие в нас. След като започнете да се възползвате от новата си ел инсталация, мнението че работим умело, опитно и коректно, вероятно ще се затвърди.

Фирменият ни сайт представя подробен разбор на услугите ни, които са изпълнени според всички етапи, изисквани от съвременните стандарти за качество. Те са разнообразни и сред тях ще откриете както монтаж на електрически, водопроводни и инсталационни системи, така и локални операции, като свързване на електрическо табло. Всяко изграждане на електроинсталация се извършва от изключително квалифицирани дългогодишни специалисти - строители, водопроводчици и електротехници.

Цени за всеки бюджет

Предлаганите от нас за създаване на електропроводни инсталации цени са привилегия за клиентите ни. Те са достъпни за всяка средна или голяма фирма, но средностатистическите граждани също получават шанс за първокласна комплексна услуга. Тя е с предимство от подбор и безплатна доставка на техническите компоненти и материали. 

Използваните материали са сред най-скъпите и дълготрайни продукти, но те, както и техническите процеси не затрудняват нито един бюджет. Крайният етап  приключва с пълна гаранция за дългосрочна експлоатация на новата електрическа мрежа. 

Фирмата ни предоставя всички предимства на услугата, които са ви необходими: първокласно професионално проектиране и монтаж, бързина на услугата и достъпни за качествени електроинсталации цени. Това позволява светкавично преминаване в експлоатация, а знаем колко важна е тази възможност за фирмен обект. Ще ви отговорим 24/7 – 365 дни в годината – можете да разчитате на нас и в изключително спешни ситуации!

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ