Изграждане на ВиК инсталация в София от SOS ВиК

изграждане на вик инсталация

Цени
Изграждане на ВИК инсталация От 20лв на точка + 1лв на линеен метър
Свържете се с нас за оферта за изграждане на ВИК инсталация

Към SOS ВиК ще ви привлекат разнообразие от ремонтни и коригиращи процедури, както и такива по цялостно изграждане, сред които е и изграждане на вик инсталации - една от изключително качествените водопроводни услуги, които предлагаме.

Екипът ни е оборудван и обучен за проектиране и практическо сглобяване на работеща водопроводна система и канализация. Инсталация на водопровод е услуга за територия на цяла сграда, както и за всяко помещение с различно предназначение - баня, кухня, мокро помещение, пристройка.

Изграждане на водопроводна инсталация е планирана услуга. Специалистите ни я извършват с отлично качество във всеки тип апартаменти, еднофамилна къща и вила, и е често поръчвана от строителни фирми, изграждаща нови жилищни сгради. Тя е процедура, която е задължителна преди пускане в експлоатация на хотелски и туристически комплекси, хранителни и увеселителни заведения, производствени предприятия и индустриални заводи, търговски обекти, офис институции и др.

Дори държавните институции са обект на професионалните ни услуги клиенти. Поверяването на цялостен проект за ВиК инсталации на административни сгради, държавни и общински болници, училища, детски градини, спортни и културни комплекси, гари и летища е дейност, е решение, с което всяка от тези институции ни демонстрира гласувано доверие. Предлагаме първокласна комплексна услуга с включено разнообразие от действия, от които можете да избирате.

Какво включваме в процесът по монтаж на нов водопровод и канализация

Прокарването на водопроводна и канализационна система е процедура, която се различава по вид и същност, в зависимост от разположението и градежът на частни домове и сгради с обществен достъп. Фирмата ни предлага цялостна услуга за новосъздадена сграда, подмяна на съществуваща инсталация, както и проектиране на водопроводна мрежа на отделно помещение от сграда. Поръчайте създаване на водопреносна инсталация на баня и всяко друго пространство с необходимост от течаща топла/студена вода.

Фирмата ни е изградена от квалифицирани специалисти, обучени да боравят с модерната и високотехнологична апаратура, която значително съкращава сроковете на работа и благоприятства изпълнението на проект. Ние поемаме всички ВиК дейности в една сграда с водопреносна мрежа - професионален монтаж на електроуреди, смесителни батерии, мивки и водомери, но не пренебрегваме изкопните работи при изграждането на водопроводни системи. Задължителна част от работата ни е и извозването на всеки вид строителни материали след приключване на ремонтни дейности.

Свързвайки се с нас, клиентите ни имат възможност да получат монтиране на вик инсталация на цени, двойно по-изгодни от стандартните за тази услуга. Работим с всякакъв тип          водопровод, отличаващи се с различен диаметъра на тръби. Наша често поръчвана услуга е подмяна на остарелите и амортизирани водопроводни тръби с компоненти от полиетилен, полипропилен, PVC, както и PE и РР тръби с диаметър Ф50, Ф70, Ф110, Ф160, Ф200, Ф315, Ф400, Ф500.

Ние имаме първокласни професионални умения и познания, но ги прилагаме съобразно насоките и контрола на клиентите ни. Проектиране на ВиК инсталация е само част от услугите ни, към които добавяме качествен монтаж на смесителни батерии, душове, тоалетни чинии, тоалетни казанчета, душ кабини, моноблокове, бойлери, перални и съдомиялни машини. Набирайки координатите ни, вие можете да се възползвате от създаване на водопроводни инсталации с цени за всеки бюджет, но и от преференциални суми при подмяна на щрангове – за водопровод и за парни системи.

Извършваме комплексна услуга с повишено внимание към всеки отделен детайл, която определя отличните ни резултати и поредицата доволни клиенти. Познаваме в детайли структурата на водоразпределителната система и сме изключително прецизни при поставянето и ремонтът на всеки компонент. Подредбата и адаптацията на детайлите в цялостната конфигурация е другата задължителна услуга, която прилагаме към всеки отделен обект. Работим с темп на опитни професионалисти, като приключваме до настъпване на финалните срокове, изграждайки водопроводната система с монтаж, пломбиране и узаконяване на водомера. Чудите ли се още защо да изберете нас?

Бързина на изпълнение

Специалистите ни извършват практическото полагане на водопроводни и канализационни тръби се извършва едновременно експресно и с повишено внимание към отделните компоненти в системата. Спазват се установените задължителни технологични стъпки, в съответствие с локализацията и типът градеж.

Ние сме наясно с ценните предимства на времето като ресурс. Затова и основен наш принцип е да го спестим от графика на клиентите си колкото се може повече, изпълнявайки задачата в кратки срокове. Професионалното обучение и свърхмодерната апаратура, подплатени с многочислен екип, ни помага да се справим качествено с проект, без да забавяме клиентите с нито един ден.

По-изгодни цени

Планираният ремонт е свързан и с повишени стойности, ако се стремим към качествени и дълготрайни резултати, а мащабният проект определя предварително резултатът си според изборът на работен екип. Нашата фирма предлага оферта с пълна гама от дейности и използване на първокласни материали, подбрани при внимателна предварителна консултация и изготвяне на проект за водопреносна мрежа.

Ние предлагаме едни от най-изгодните оферти за монтаж на вик инсталация в София, които определят популярността ни както сред редица известни бизнес клиенти, така и за малките средностатистически домакинства. Услугите ни са широко поръчвани както в столицата, така и в съседните  населени места.

Непрекъснато работно време

Екипът ни е налице в делнични и празнични дни, понеже познаваме принципът на водопроводните системи – повредата се проявява неочаквано и инцидентно, без да се съобразява с час. Реагираме също толкова експедитивно не само при създаване на нови инсталации, но и при всяка извънредна ситуация.

Всеки тип ВиК авария е в компетенциите ни, и се извършва с професионално умение и модерна техника. Водопроводчиците ни пристигат на адреса в точен час, посочен от клиента. Уменията, модерното техническо оборудване и спазване на срокове са спечелили на фирмата ни име на доказан експерт в своята работа и един от лидерите в сферата за територията на столицата.