Изграждане на ВиК инсталация в София от SOS ВиК

изграждане на вик инсталация

Цени
Изграждане на ВИК инсталация От 20лв на точка + 1лв на линеен метър
Свържете се с нас за оферта за изграждане на ВИК инсталация

Към нашата компания можете да се насочите при нужда от изграждане на ВиК инсталация на достъпни цени. Ние сме напълно подготвени – технически и професионално да изградим вашата водопроводна система и канализация, като инсталирането на водопровод може да се отнася за цялата сграда или за отделно помещение – баня, кухня, мокро помещение, пристройка.

Изграждане на ВиК инсталация София е една от търсените водопроводни услуги, които предлагаме. От тази дейност се възползват както собствениците на апартаменти, еднофамилни къщи и вили, така и строителните фирми, изграждащи нови жилищни сгради. Услугата е подходяща за хората на бизнеса – преди пускане в експлоатация на хотелски комплекси, хранителни и увеселителни заведения, производствени предприятия, търговски обекти, офис сгради и др.

Държавата също може да бъде наш доверен клиент, поверявайки в наши ръце задачата по изграждане на ВиК инсталации в административни учреждения, държавни и общински болници, училища, детски градини, спортни и културни центрове, гари, летища и др. Това е поредната комплексна услуга, която предлагаме, като в нея са включени различен брой дейности, от които можете да избирате.

Какво е включено като вид дейности при изграждането на водопровод и канализация?

Дейностите, свързани с изграждането на водопровод и канализация в частни домове и сгради с обществен достъп варират като брой и разновидности. Можете да заявите цялостно построяване на водопровод на новопостроена сграда, както и да поръчате само изграждане на ВиК инсталация на баня или друго помещение, в което е необходим източник на питейна вода и канализационна система.

Разполагаме както с техническо оборудване, така и с достатъчно голям екип от доказани специалисти, готови да изпълнят дори най-сложния и масивен по площ проект в най-кратки срокове. Можем да се заемем с изкопните работи при изграждането на водопроводни системи, наред с професионалния монтаж на битови уреди, смесителни кранове, мивки и дори водомери. След приключване на ремонтните дейности, имаме готовност да извозим строителния отпадък на регламентирано за целта сметище.

Ние предлагаме изграждане на ВиК инсталации на достъпни цени, като това включва всички видове водопроводи, без значение от диаметъра на тръбната им система. Спрямо изискванията на клиента, можем да монтираме или заменим остарелите тръби на водопровода с тръбни системи от полиетилен, полипропилен, PVC, а също така и PE и РР тръби с диаметър Ф50, Ф70, Ф110, Ф160, Ф200, Ф315, Ф400, Ф500.

Спрямо указанията на всеки отделен клиент, заедно с новоизградената ВиК инсталация, можем да извършим и професионален монтаж на смесителни батерии, душове, тоалетни чинии, тоалетни казанчета, душ кабини, моноблокове, бойлери, перални и съдомиялни машини. Освен от ниските цени за изграждане на ВиК инсталации, можете да се възползвате и от преференциалните ни условия при смяна на щрангове – водопроводни и за парни системи.

Веднъж възползвали се от комплексната услуга по изграждане на в и к инсталация, вие със сигурност ще получите максимално удовлетворение от добре свършената работа. Ние не подхождаме небрежно към нито един компонент от водопроводната система, съобразявайки нейната конфигурация и последователност на водоподаване с особеностите на всеки отделен обект. Както добрите строителни фирми обещават завършване на строежа до ключ, така ние финализираме изграждането на водопровода с монтаж, пломбиране и узаконяване на водомера.

Сред причините да изберете не друг, а именно нашата компания са:

Бързина на изпълнение на задачата

При изграждането на водопровод и канализация, екипите ни действат максимално експедитивно, но същевременно с внимание към всеки детайл и следване на установените в практиката технологични стъпки. Тъй като знаем колко оскъден ресурс е времето за всеки отделен клиент, ние се стремим да изпълним задачата във възможно най-кратки срокове. Разполагаме както с техническата подготовка, така и с многочислен екип, благодарение на което винаги завършваме проектите в предварително уговорените срокове.

Достъпни цени

Финансовата страна на всеки крупен ремонт е определяща при избора на изпълнител. Цените ни за изграждане на ВиК инсталация ни правят предпочитан партньор както за големите бизнес клиенти, така и за всяко средностатистическо домакинство в столицата и съседните на нея населени места. В изгодните ни оферти влизат пълен набор от дейности и влагане на висококачествени материали, предхождани от безплатна консултация и изготвяне на проект на водопроводната система.

Непрекъснат график на работа

За нас не съществуват празнични и делнични дни, тъй като всеки час от денонощието за екипите ни е работен. Това ни прави най-удачното решение не само при изграждане на ВиК инсталации, но и при извънредни ситуации. Можем да реагираме незабавно при различни ВиК аварии, като в болшинството случаи екипите ни пристигат  в рамките на час на адреса, посочен от клиента. SOS ВиК е доказан експерт в своята работа и един от лидерите в тази област на територията на столицата.