Къртене и извозване на гипсокартон в София от SOS ВиК

къртене и извозване на гипсокартон

Цени
Къртене и извозване на гипсокартон От 130лв
Свържете се с нас за оферта за къртене и извозване на гипсокартон

SOS ВиК извършва къртене на гипсокартон с последващо транспортиране на отпадъчен материал. Услугата е изключително често поръчвана при основни ремонти. Отличният й резултат и достъпна цена се откриват като комбинация сред гамата ни услуги, като комплексна или самостоятелна процедура. Екипът ни е готов за ремонт и обновяване на всяко търговско помещение и друг специфичен обект с дефект и нужда от освежаване. Услугите ни са придружени от демонтаж на старата строителна настилка.

Специфичното в услугата

Свалянето на гипсокартонени плоскости е професионална задача. Още разпробиването му изисква специален похват, за избягване разрушаването на многопластовият изолационен материал, особено при демонтиране само на определен участък.

Изкъртването не е процес, подвластен на грубата сила – за него са необходими познания за структурата на материалът, практически опит и точно определена професионална техника – ресурс, с какъвто малко от редовите потребители разполагат. Тогава се появяват нашите специалисти!

Старо гипсокартонено покритие не се демонтира по начинът, по който е положено. Повърхността обикновено е покрита с мазилка, шпакловка и бои. Затова и откъртването предизвиква отделяне на различни по големина късове от плоскостта. Такъв начин на изкъртване предизвиква “буря“ от фини прахови частици, които дразнят лигавиците на носа, гърлото и очите, и могат да попречат на работният процес. Справяме се с тези особености, благодарение на висококачествената си екипировка.

Защо да се доверите точно на нас

Работата ни се отличава с професионализъм, качество и ниски цени на услугата. Извършваме дейностите докрай, използвайки собствени принадлежности и транспорт за изхвърляне на строителният отпадък. Ангажирате ли ни със задача във вашият дом, офис и обект, едва ли ще помислите за търсене на друг специалист в ремонтните дейности. 

Изкъртването на изолационните плочи е последвано от бързото извозване на гипсокартонен отпадък до определените за целта сметища. Двете услуги са обединени под обща стойност, която започва от 130 лв. Ремонтът и подмяната на компонент под облицовката също остава наша грижа.

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ