Къртене и извозване на гипсокартон в София от SOS ВиК

къртене и извозване на гипсокартон

Цени
Къртене и извозване на гипсокартон От 130лв
Свържете се с нас за оферта за къртене и извозване на гипсокартон

Къртене на гипсокартон с извозване на генерирания отпадък – тази услуга със сигурност ще ви бъде необходима, ако планирате основен ремонт. За нейното изпълнение можете да се обърнете към нашата фирма, особено ако държите на високото качество и търсите изгодна цена. Ние можем да изпълним абсолютно всяка стъпка по реновирането на вашия дом, търговско помещение или друг специфичен обект, в това число и да демонтираме старите строителни компоненти.

Кое е специфичното при демонтаж на гипсокартон?

Демонтирането на гипсокартонени плоскости не е толкова лесно, колкото вероятно изглежда на теория. Това е специфична задача, изискваща познаването на този многопластов изолационен материал. При къртене на гипсокартон са нужни познания, практически опит и специална професионална техника – все ресурси, с каквито малко от редовите потребители разполагат. Оставете сложните задачи на професионалистите, ако искате работата да бъде свършена качествено и в срок.

Старите гипсокартонени плоскости е трудно да бъдат демонтирани по начина, по който са положени. Тъй като върху тях обикновено бива полагана мазилка, шпакловка и боя, откъртването е частично – под формата на различни по големина отломки. Това е свързано с генериране на голямо количество фини частици, които при лоша екипировка могат да попаднат в дихателния тракт, устата и очите. Нашият екип е технически подготвен и екипиран да изпълни задачата, без да поема никакви рискове.

Защо да се доверите на нас за изпълнението на тази услуга?

Освен заради безспорния ни професионализъм и невероятно изгодни цени, на нас можете да се доверите и заради начина, по който са формирани всичките ни услуги. При нас няма половинчати действия, заради които да ви се налага да търсите друг изпълнител или да довършвате работата сами.

При къртене на гипсокартон, ние не само ще свалим бързо и с минимални усилия старите изолационни плоскости, но и ще ги изнесем от помещенията и извозим до пригодените за целта сметища. Точно така, ние се занимаваме не само с къртене, но и с извозване на гипсокартон, оставяйки на вас единствено планирането на ремонта, който ще последва.