Къртене и извозване на плочки в София от SOS ВиК

Къртене на плочки

Цени
Къртене и извозване на плочки От 150лв
Свържете се с нас за оферта за къртене и извозване на плочки

SOS ВиК ви предлага услугата къртене на стари плочки на достъпни цени в София, с което създадохме съвършения цикъл от ремонтни дейности. Искате да реновирате старата баня? С нас няма да ви се налага да наемате няколко различни изпълнителя. Ние ще изкъртим старите плочки, ще ремонтираме водопровода, ако се налага, ще положим новата облицовка, ще фугираме плочките и ще извозим отпадъка.

Защо създадохме тази услуга?

В дългогодишната си практика установихме, че услугата къртене на плочки София е изключително необходима. Премахването на старата керамична облицовка е мръсна, трудоемка и много сложна задача, с която не всеки собственик на жилище може да се справи. Ако свалянето на тапети е работа, с която може да се заеме всеки физически здрав човек, то за изкъртване на плочките се изискват умения, познания и физическа сила.

Ежедневно се сблъскваме с редица проблеми, причинени от любителски опити за изкъртване на старите плочки в банята. Повредени водопроводни елементи, отлепени до основата мазилки, неравномерно оголени стени, които трябва да коригираме с много по-сложна замазка. А какво да кажем за струпания до контейнерите пред блока строителен отпадък? Дори да бъдат избегнати санкциите, това е некоректно към всички обитатели на сградата.

Икономически изгодно ли е да изкъртите сами старите плочки?

Основната причина хората да се заемат сами с къртене на стари плочки, е желанието да се икономисат финансови средства. Една елементарна сметка обаче би показала, че самостоятелното заемане с тази дейност не е икономически по-изгодно.

За целта ще ви бъде необходима мощна професионална техника, каквато си заслужава да закупите, само ако смятате да я използвате дълго, и срещу заплащане. Един професионален къртач за плочки се изплаща при дългосрочно използване, а вие едва ли възнамерявате да практикувате дълго тази дейност.

Как бихте изкъртили старите плочки в противен случай - с чук и длето? Помислете колко време и колко труд трябва да вложите. За да премахнете старата облицовка с подръчни средства ще ви бъдат нужни няколко дни, през които ще пречите на съседите, ще вдишвате прах и ще забавяте стартирането на ремонта. Времето е пари, затова не бива да го прахосвате. Ние ще ви предложим супер изгодна за къртене на плочки цена, за да можете да се заемете с по-важните и финансово изгодни задачи.

Защо да се обърнете за помощ към нас?

Най-логичното нещо, ако планирате основен ремонт на банята или на друго помещение, в което има керамична облицовка за премахване, е да се обърнете за помощ към професионалистите. Не си мислете, че като подготвите терена ще платите по-малко пари за основните дейности. В случай, че нанесете сериозни щети, цената за тяхната корекция ще бъде добавена към стойността на професионалната услуга.

Ние разполагаме с многочислен екип от специалисти, както и с най-модерната професионална техника за премахване на стенни и подови облицовки. Когато услугата къртене и извозване на строителен отпадък бъде включена към основните дейности, нейната цена става още по-изгодна. Действайки бързо, прецизно и методично, ние ще подготвим помещението за ремонта в най-кратки срокове, за да можем да пристъпим към основната работа и завършим проекта в уговорения срок.

След всяко къртене на плочки в баня се генерира сериозно количество строителен отпадък, който по закон не може да се изхвърля в контейнерите за битов отпадък. Как смятате да се справите с огромния куп изкъртени плочки и строителни отломки? Знаете ли какво е теглото на 5 теракотени или фаянсови плочки? Знаете ли колко курса с асансьора ще трябва да направите, за да изнесете целия отпадък? Разполагате ли с подходящ транспорт, с който да го извозите? Знаете ли къде са регламентираните за целта сметища?

За да не се тормозите с отговорите на всички тези въпроси, ние ви предлагаме най-удобния и финансово изгоден вариант – къртене на плочки и извозване на строителния отпадък на максимално изгодна цена. При стандартна площ и сложност на задачата, ние можем да изпълним услугата в рамките на само един ден. При по-мащабни проекти, срокът се определя след оглед на място, като отново се гарантира минимален период на изпълнение.

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ