Къртене и извозване на плочки в София от SOS ВиК

Къртене на плочки

Цени
Къртене и извозване на плочки От 150лв
Свържете се с нас за оферта за къртене и извозване на плочки

Фирма SOS ВиК добавя към гамата от услуги процедурата къртене на плочки за района на столицата и околността, за да предложи подходящ довършителен етап в ремонтните дейности. Процесът се прилага предимно при ремонт на банята, когато се налага сваляне на облицовка. Екипът ни я предлага като комплексна услуга към поправка и изграждане на водопроводна инсталация – старата облицовка се изкъртва, монтира се нова, поставят се фуги и не забравяме да извозим отпадъчните материали.

Защо създадохме услугата 

Разполагаме с достатъчно опит в ремонтните и монтажни дейности и преценихме, че услугата отстраняване на стари плочки е есенцията на всеки ремонт в баня. Отстраняването на керамични или теракотени плочи е трудна и неприятна процедура, в която неспециалистът може да постигне съмнителен успех. В случаят физическата сила е недостатъчна. Тя се съчетава с техническа методика и подходяща машина за разпробиване, като опитът е от огромно значение за постигане на желаният резултат. 

Неуспешните опити за отделяне на плочки в баня ни създават немалко работа. Те причиняват повреда на отделни водопроводни детайли, разпадане на мазилки и оголване на стени. Специалистите ни реагират с поставяне на по-сложна замазка в подобни случаи, и са принудени да се заемат с отстраняване на голямото количество отпадъчни материали.

Защо не е рентабилно да къртите сами облицовката си 

Самостоятелното къртене на баня не е финансова печалба. Липсата на подходящо техническо съоръжение дори оскъпява процедурата, ако извършването й е изпълнено с подобни на посочените по-горе грешки. Къртачната машина, която ви е необходима, струва скъпо, особено ако е оборудвана с всички функции, улесняващи процедурата. Професионалният къртач се изплаща при продължителна експлоатация. 

Ръчното отделяне на облицовъчни плочи – с чук и длето, е тежък и безсмислен физически труд, рискуващ здравето на някои водопроводни детайли зад плочите. Освен това, такъв тип къртачна дейност се приключва в рамките на цели няколко дни. Нашата фирма спестява всички тези неудобства -  предлагаме възможно най-достъпната за изкъртване на баня цена, и приключване на процедурата за часове. 

С какво сме по-добри от останалите фирми

Екипът ни изграден от множество професионалисти с дългогодишен опит в ремонти, изграждане на инсталации и монтажи. Те работят с най-съвременните машини за пробиване на стенни и подови облицовки. Ние включваме услугата къртене и извозване на строителни отпадъци към останалите услуги в каталога ни, което спестява доста средства на клиентите ни. Специалистите ни се заемат и с подготовка на пространството за ремонт, което гарантира успехът на начинанието.  

Строителният отпадък е основен недостатък на ремонтните дейности. Свалянето на облицовъчен продукт е придружено с голямо количество строителни отпадъци, които се извозват до определени площи за строителна смет. Теглото и количеството им превръщат всеки самостоятелен опит за ремонт в мъка. Нашият екип разполага с човешки ресурс, транспорт и приспособления за събиране на сметта, като стойността е включена в общата услуга.

Ние предлагаме невероятно изгодна за премахване на облицовка от плочки цена, която ще ви се стори прекалено ниска с включената услуга по извозване. Обичайната сложност на процедурата при нормална битова площ, не ни отнема повече от работен ден усилия. За по-мащабен проект, срокът за изпълнение се определя след първоначален оглед.