Къртене и извозване на тухла в София от SOS ВиК

Къртене и извозване на тухли

Цени
Къртене и извозване на тухла От 150лв
Свържете се с нас за оферта за къртене и извозване на тухли

Фирма SOS ВиК е „Вашият човек”, когато при ремонт или съединяване на помещения, се наложи извършване на специфичната услуга къртене на тухлена стена. Тухлата е сред най-масивните и същевременно ронливи строителни материали. 

Събарянето на участъци, изградени изцяло от тухла, е професионална задача. Некомпетентното й изпълнение рискува стабилността на целият градеж, превръща работното пространство в мъгла от червеникави лютиви частици, а самото сваляне на глинестият камък невинаги е възможно с ръчни инструменти. Липсата на подходящ електрически къртач по-скоро би осуетила напълно къртенето на стена, зид или ограда.

Защо намесата ни е наложителна

Нуждата от премахване на градеж от тухли, не е достатъчна за поръчване на услугата. Потребителят е длъжен да разполага с уверение, че той не е част от носещата конструкция, ако се намира в сграда. Екипът ни установиява тази особеност при оглед на теренът, след което да изкаже оценка, дали намерението за отстраняване на стената е удачно. Непосредствено след това, ние можем да се заемем и със самата процедура.

Къртенето с професионално оборудване е единственият бърз и успешен начин за процедурата. Специалистите ни работят с електрически високооборотни машини, които осигуряват бързо, безрисково и сравнително чисто разрушаване на многопластовите тухлени градежи. Рутината ни в тази задача предотвратява всякакви рискове за интериора, съседни помещения, и със сигурност ограничава количеството прахови частици.

Фирмата ни надгражда стандартната услуга, включвайки я в завършен цикъл процедури, който започва с експертна консултация, прецизно събаряне на градеж, и приключва с извозване на строителен отпадък. Тухлените градежи са източник на обилно количество отпадъци, които освен тежестта си, непосилна за физически усилия, имат и точно определено място за изхвърляне.

Завършителният етап на къртенето се извършва със собствени материали и транспорт.  Специалистите ни събират строителните отломки и ги премахват от  жилището ви с няколко курса, и спазвайки определени норми, характерни за този тип дейност. Извозването до регламентираното сметище е вторият етап на процедурата, която извършваме на много достъпни за изкъртване на тухлени стени цени.

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ