Къртене и извозване на тухла в София от SOS ВиК

Къртене и извозване на тухли

Цени
Къртене и извозване на тухла От 150лв
Свържете се с нас за оферта за къртене и извозване на тухли

Ние сме „Вашият човек”, ако ви трябва специалист по къртене на тухлена стена. Разрушаването на масивни части от постройки, каквито са тухлените стени, е работа за професионалистите. Не само е крайно нежелателно, но и дори незаконно да се заемате лично с подобна операция. Рисковете са твърде сериозни, а работата – непосилна за любители.

Защо нашата намеса е наложителна?

SOS ВиК ви предлага невероятно достъпни за къртене на тухлена стена цени, така че съображенията за икономия са крайно неуместни в този случай. Премахването на основна част от сградната конструкция, каквато са стените не може да се прави своеволно и без консултация със специалист.

За да съборите тухлена стена, е необходимо уверение, че тя не е част от носещата конструкция на сградата. Нашите експерти могат да ви консултират, след като направят оглед на място, за да имате спокойствието, че решението ви да съборите дадена стена е разумно и удачно. Освен с нужните опит и познания, екипът ни разполага и с подходящата професионална техника. Нали не допускате, че тухлените стени могат да се изкъртят с чук и длето?

С нашата професионална намеса, вие получавате качествено, бързо и най-вече напълно безопасно събаряне на ненужната стена. Ние разполагаме с опитни специалисти, изпълнявали безброй пъти тази процедура, които знаят как да изкъртят стена, без да нанесат каквито и да е поражения върху сградата, околните помещения и интериора в тях.

Благодарение на нас, вие получавате не просто къртене на тухлена стена на достъпна цена, но напълно завършен цикъл от дейности, включващ консултация от експерт, прецизно извършено разрушаване на стената и извозване на строителния отпадък. Точно така, при строителни и къртачески дейности се генерира солидно количество отпадък, който не може да бъде изхвърлен в контейнерите за смет пред блока.

След къртене на тухлена стена, екипът ни ще събере строителния отпадък и ще го изнесе извън вашето жилище, спрямо указанията за изпълнение на този вид дейности. Извозването на строителните отломки до регламентирано за целта сметище е наша отговорност и съществена част от услугата. На вас няма да ви се налага да се занимавате с мръсната работа, когато имате на разположение помощта на доказани професионалисти.