Монтаж на ботуш за мивка в София от SOS ВиК

монтаж на ботуш за мивка

Цени
Монтаж на ботуш за мивка От 15лв
Свържете се с нас за оферта за монтаж на ботуш за мивка

След като монтираме умивалника в банята, можем да извършим и монтаж на ботуш на мивка. Тази услуга присъства като самостоятелна дейност, тъй като не винаги е наложително поставянето на ботуш под мивката. Някои клиенти решават, че могат да се справят сами, а други намират за уместно да оставят сифона на мивката напълно открит. В случаите, в които умивалникът се монтира върху шкаф, поставянето на ботуш също не е необходимо.

Защо е по-добре ботушът на мивката да се монтира от специалист?

Ние имаме специално разработена услуга, наречена условно Монтаж на мивка с ботуш. Тя се изпълнява, когато се монтира нов умивалник, който е фабрично окомплектован с подобен компонент. Монтирането на ботуша не е толкова проста работа, тъй като в някои случаи той има функцията да служи за допълнителна подпора на умивалника.

С монтаж на ботуш на мивка се постига и желаната естетика в едно толкова важно помещение, каквото е банята. Ботушът, както вече споменахме има и огромно практическо приложение. Така например, когато е нерентабилно разпробиването на фаянсовата облицовка за вграждане на анкерните болтове, които да придържат мивката върху стената, ботушът, стига да е съвместим с формата и големината на умивалника, може спокойно да понесе неговата тежест. Като свързващи компоненти се използват високоякостни лепила или уплътняващ силикон – по възможност с антисептични свойства.

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ