Монтаж на душ батерии в София от SOS ВиК

монтаж на душ батерии

Цени
Монтаж на душ батерии От 40лв
Свържете се с нас за оферта за монтаж на душ батерия

Изградили сме от основи вашата перфектна нова баня с изкъртване на старите плочки, полагане на замазка, лепене на новата облицовка, монтиране на санитарните компоненти. Какво следва на този етап? Монтаж на душ батерия, разбира се. Тази задача е детска игра за нас, но нещо, с което вие не можете да се справите.

Защо да поверите на нас монтирането на душ батерията?

Процедурата по монтаж на батерия за душ не е толкова проста, колкото вероятно ви се струва. За да можете да се наслаждавате на къпането ежедневно и в продължение на дълги години, е необходимо стриктното следване на всички технологически стъпки. Дори минимална грешка при монтирането на батерията може да доведе до редица неудобства, като размяна на крановете за топла/студена вода, слабо налягане или спад в силата на струята, невъзможност за превключване на различните функции на душа и т.н.

Не всеки домашен майстор или самозван водопроводчик може да извърши качествен монтаж на душ батерии. В практиката си се срещаме постоянно с неправилно монтирани смесители за топла/студена вода. Как разбираме, че са монтирани неправилно? Много просто – по течовете зад декоративните чашки на ексцентриците и удължителите на меките връзки. Тези течове често остават скрити и нанасят огромни поражения на стените.

Ние ви предлагаме максимално достъпни за монтаж на душ батерия цени, така че да не ви се налага да наемате хора със съмнителни познания и липса на практика, които ще нанесат огромни материални щети с непрофесионалното си изпълнение. В работата си използваме единствено проверени във времето материали и консумативи, както и най-прецизната професионална техника.

Освен с качествен монтаж на душ батерия можем да ви помогнем и с избора на смесител, така че да имате на разположение продукт, който ще ви служи дълго и безпроблемно. Ние познаваме продуктите на най-добрите производители и ще ви препоръчаме подходящия смесител за твърда и варовита вода. Преди това можем да се заемем с изграждането на цялата ви водопроводна система, както и с монтиране на водопроводен кран за смесителната душ батерия.

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ