Монтаж на душ батерии в София от SOS ВиК

монтаж на душ батерии

Цени
Монтаж на душ батерии От 40лв
Свържете се с нас за оферта за монтаж на душ батерия

Какво можете да очаквате от фирма SOS VIK? Проектиране и изграждане на най-красивата и функционална баня, за която винаги сте мечтали. Екипът ни извършва пълната гама процеси по оформянето й: изкъртване на стари и амортизирани плочки, полагане на подова замазка и залепване на облицовъчна настилка, вграждане на санитарни елементи. Дали следващ етап? Това е монтаж на душ батерии. Тази процедури изисква професионални умения и качествена техника, с каквито разполагаме.

Защо да поверите процедурата на нас

Професионалната инсталация на душови батерии е дейност за професионалисти. Конструкцията й е предвидена за дългогодишна експлоатация, но единствено правилният монтаж може да реализира тези качества на практика. Процедурата се състои от множество технологични стъпки. Само стриктното им спазване гарантира приятно и безпроблемно ежедневно освежаване за дълги години.

Монтирането изисква точно спазване на мерки и съотношения. Дори няколкосантиметрово отклонение на батерията води до редица неудобства, като прекалено ниско налягане или спад във водната струя, невъзможност за превключване на различните функции на устройството, размяна позициите на смесители за топла/студена вода, и др.

Батерии и смесители

Правилната инсталиране на душова батерия е професионална процедура. Недостатъчно компетентното й поставяне се разпознава лесно, по дейността на смесителите. Неправилно извършената процедура често е причина за протичане зад декоративните купички на ексцентриците и удължителите на меките връзки. Този тип теч остава скрит, разпознавайки се единствено по изключително неприятните поражения върху стените.

Освен душов компонент, специалистите от екипа ни ще ви осигурят и подходящ вариант за смесители към него. Така ще разполагате с първокласен продукт, полезен наистина дълго. Фирмата ни познава висококачествените разработки, сред които ще подберем правилният смесител за твърда и варовита вода. Освен това, предлагаме комплексна услуга по цялостно проектиране на водопроводна система, и поставяне на водопроводен кран.

Ние предлагаме изключително изгодни за монтиране на батерия за душ цени, съчетани с високо качество на услугата. Така, всеки потребител е стимулиран да поръча отлично качество при инсталирането на най-важният компонент в банята си, вместо непознати водопроводчици, които понякога причиняват невероятни щети, само чрез объркване на няколко дребни детайли. Ние работим само с модерно техническо оборудване и консумативи, които предотвратяват рискът от грешки и щети.

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ