Монтаж на душ кабини в София от SOS ВиК

монтаж на душ кабини

Цени
Монтаж на душ кабини От 120лв
Свържете се с нас за оферта за монтаж на душ кабина

Имате нужда от услугите на професионалист за монтаж на душ кабина? Фирма SOS VIK включва и тази услуга в широката гама от дейности на портфолиото си. Душ кабините се монтират по специална методика, която е в компетенциите на специалист.Самостоятелните опити са силно непрепоръчителни, тъй като правилното прикачване на съоръжението към водопроводът и канализационната мрежа е последователност от действия с висока степен на трудност.

Екипът ни предлага монтаж на душ отделение с цени, много по-изгодни от тези на редица други фирми в столицата. Това обезсмисля напълно рискът от самостоятелно извършване на процедурата, което едва ли ще е успешен. Ние предлагаме опитен и квалифициран специалист, който извършва прецизно всяка стъпка от инсталацията и свръзката на съоръжението.  Всеки друг опит за  кабини за баня инсталация е безсмислено и рисково.

Правилно свързване на сифон с канализационна тръба 

Кабините, обграждащи механизмът на душовата батерия и смесители,  се срещат в няколко разновидности. Независимо дали се ориентирате към хидромасажен, парен или обикновен модел, моментът от особено значение в целият процес по инсталация кабина за баня е позиционирането на поддушово корито. Сифонът на това корито трябва да е качествено свързан с отворът на канализационната тръба, така че правилното вграждане на сифон за душ кабина е решаващ за бъдещият срок на експлоатацията й.

Погрешната свръзка на елементите причинява концентрация на влага в пространството под коритото. Присъствието й вероятно ще е причина за поява и развите на мухъл, която застрашава здравословната обстановка в банята и се отстранява трудно.

Определяне наклонът на поддушовото корито е със следваща степен на значение. Тръбата към канализационната мрежа трябва да е позиционирана успоредно под сифонът на коритото. В противен случай, водният отток би бил възпрепятстван. Липсата на сифон и заместването му с канализационният вход е нецелесъобразно, тъй като попадането на замърсяващи частици и разпространяване на неприятен мирис от канала се случва много лесно.

Някои кабини не разполагат с поддушово корито. При инсталация на кабина за баня без корито, оттичането на нечистата вода се случва чрез вграден в подовата настилка, канализационен сифон. Този модел е с улеснена инстлаация, тъй като от процесът отпадат няколко операции:  нивелация на базата и създаване на площадка, която крепи и поддържа коритото. Те са от изключително значение за балансиране и предотвратяване на микровибрациите – резултат от движението при къпане, те могат да доведат до спукване на коритото.

Ъглова кабина - проверка на сключеният от двете стени ъгъл 

Монтиране на отделение за душови компоненти в ъгловите зони на банята изисква прав отвес на съседните стени: те трябва да сключват напълно прав ъгъл помежду си. Когато съоръжението няма стъклени стени, рискът от проникване и концентриране на влага под коритото е изключително висок.

В такива случаи, фугите между стенната облицовка и поддушовата площадка трябва да бъдат покрити с хидроизолация. Прикрепването на коритото с точност към линията на стените, проверено чрез измерване на ъгълът, е много важно. То позволява безпроблемно оттичане на водата в поддушовото корито, и впоследствие към канализационната мрежа.

Вратата и лесното й придвижване 

Професионалният монтаж отделение с душови компоненти започва с вграждане на поддушова площадка, ако моделът предвижда такава. В някои случаи се пристъпва към оформяне на издигната площадка, върху която се позиционира уредът. Правилната нивелация се постига при регулация на долните профили (крачета), които се настройват за максимално бързо и лесно оттичане на нечистите води към канализацията.

Поставянето на стъклените стени и вратата са крайните стъпки от монтиране на стъклено душово отделение. Инсталацията им е един от последните етапи, тъй като преди работата по наклонът няма как да се гарантира, че придвижването на вратата няма да е затруднено.

Монтиране на праг

Стъкленото крило се приплъзва леко и безпроблемно, ако в предната част на съоръжението е монтиран праг. Екипът ни е специализиран в монтиране на праг за кабини баня, който осигурява сухо пространство в банята. Този тип модел осигурява двойно функционално предимство, не само защото преливането на водната струя в процепът между коритото и долната част на вратата е избегнато.

Прагът е преграда, която възпрепятства навлизането на влага под коритото. Правилната инсталация на душ кабина с праг предотвратява насъбирането й, което е най-лесният способ за развитие на мухъл и плесени.

Какво предлагаме

Прекалено ниската за инсталиране на душ отделение цена е вероятно да крие неприятни изненади. Нашата фирма висококачествена услуга, гарантираща дългата експлоатация на съоръжението, която все пак няма да отнеме много от бюджетът ви. Квалифициран монтаж на кабини за баня с цена, достъпна за всеки клиент, е сравнително рядко срещана услуга. Ние я превръщаме в изкуство, планирайки действията си според моделът на кабината и процедурите за поставянето й. Задължителните процедури - наклон, изграждане на площадка, извеждане на канализационен отвор и др., също са част от цялостната сума.

Освен качествена услуга с изключително изгодна за монтаж кабина за банята цена, предлагаме демонтаж на амортизиран уред от този тип, поправка и подмяна на смесител и стъклен панел, подмяна на плъзгащи ролки, на спукано поддушово корито, поставяне на нов сифон, както и  отпушване на задръстен сифон. Подборът на най-подходящият продукт за банята ви също е част от нашите компетенции.

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ