Монтаж на душ корито в София от SOS ВиК

монтаж на душ корито

Цени
Монтаж на душ корито От 70лв
Свържете се с нас за оферта за монтаж на душ корито

Можете още днес да заявите монтаж на душ корито, който отново ще бъде изпълнен бързо, внимателно и качествено от нашия екип. Монтирането на душ корита е специфична дейност, с която непрофесионалист не може да се справи, гарантирайки безпроблемното оттичане на водата при използване на душа в банята.

Особено важен момент при монтаж на корито на душ кабина е правилното и качествено свързване на сифона на коритото към канализационната тръба. За целта е нужна перфектна денивелация на пода, която да гарантира правилно отвеждане на водата към канализационната шахта.

За да бъдат избегнати всички неприятни моменти в периода на експлоатация, е от значение при свързване на коритото към канализацията да не се допускат дори минимални течове. Всеки теч под душовото коритото ще доведе до появата на плесен и други болестотворни бактерии, които, предвид сложното място на монтиране, е почти невъзможно да бъдат премахнати.

Имаме пълната техническа възможност да изпълним в най-кратки срокове висококачествен монтаж на корито за душ кабина или поддушово корито към хидромасажния ви душ панел. Работим с модели от всички видове и материали, в това число с корита от акрил, PVC, полистирол, мрамор или керамика, като при всяко отделно съоръжение следваме стриктно монтажната технология.

Когато подът на вашата баня и по-конкретно точката, в която ще бъде монтирано коритото не разполага с нужния за правилното оттичане на водата наклон, ние можем да се погрижим за неговата нивелация с полагане на замазка или с изграждане на подкоритова площадка, върху която коритото ще легне плътно, без риск от разместване при използване.

Независимо дали се касае за монтаж на керамично душ корито или за корито от по-лек материал, ние ще изпълним задачата във възможно най-кратки срокове, като при заявено желание от ваша страна, можем да поемем и монтирането на смесителната душ батерия, за да имате пълното спокойствие, че всички водопроводни компоненти във вашата баня функционират правилно и това ще се запази дълго във времето.

 

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ