Монтаж на душ корито в София от SOS ВиК

монтаж на душ корито

Цени
Монтаж на душ корито От 70лв
Свържете се с нас за оферта за монтаж на душ корито

Монтаж на душ корито е задължителна процедура, включена в инсталацията на кабина. Екипът на SOS ВиК се е специализирал в извършването й, което представлява сложна техническа процедура с точен план на спазване. Успешните резултати осигуряват лесно безпроблемно оттичане на водната струя в канализационният сифон, без разливане и намокряне на облицовката.

Свръзка на сифон с канализация

Свръзката на сифонът, разположен върху коритната плоча, и канализационната тръба, е основен етап от процедурата. Едно от условията за постигането му е отлична денивелация на подовата настилка. Единствено при наличието й, отточната вода се отвежда в правилна траектория, към канализационната шахта.

Игнорирането на проблемни ситуации в експлоатационен период е възможно, но само след внимателно и умело свързване на коритото с канализацията. Особено важно условие при инсталация на корито на душова кабина е наблюдението и предотвратяването дори и на минимални течове. Влагата в поддушовите плоскости поражда опасност от поява на микозни и всякакъв друг тип бактерии, а присъствието им е трудно отстранимо и застрашаващо хигиената в банята.

Когато наклонът на подът в точката, където ще бъде инсталирано коритото, не се отличава с необходимите мерки, специалистите ни извършват коригираща услуга. Те препокриват линията с нова подова замазка, както и изграждат подкоритова площадка. Тя се изгражда с цел устойчива инсталация, без риск от разместване на компонента по време на функционирането му.

Комплексна услуга

Екипът ни извършва специализирано, първокачествено и бързо инсталиране на поддушова плоскост към кабинка или хидромасажен панел. Предлагаме процедура-резултат на дългогодишен опит в областта. Работим с всякакъв тип конструкции и материали - акрил, PVC, полистирол, мрамор, включително прикрепване на керамична поддушова плоча. Инсталирането на компонентите се извършва съобразно строго определената технология при различните модели.

Материалът на душовият компонент не е затруднение в процесът на работа. Ние инсталираме поддушови подложки с всякаква текстура и конструкция, в изключително експресни срокове. Ние не разглеждаме услугата вграждане на корита за душ-кабина като отделен компонент. В списъкът ни с дейности тя присъства заедно с монтиране на смесителна батерия. Комплексната услуга винаги поражда повече спокойствие и е гаранция, че всички водопроводни детайли ще функционират правилно за дълъг период.

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ