Монтаж на душ панел в София от SOS ВиК

монтаж на душ панел

Цени
Монтаж на душ панел От 90лв
Свържете се с нас за оферта за монтаж на душ панел

Душ панели за баня монтаж – това е поредната професионална услуга, която можете да заявите, решавайки да си подарите благотворен и полезен хидромасаж по време на сутрешния или вечерен душ. Душ панелите са съоръжения от ново поколение, притежаващи свойството да тонизират тялото, да масажират мускулите и кожата и да енергизират тялото.

Изпълнявайки услугата душ панели монтаж, ние отново не правим никакви компромиси при изпълнението на отделните стъпки. Екипът ни разполага с нужните опит и умения, за да инсталира правилно всеки хидромасажен душ-панел, независимо от вида и материала, от който е направен. Като начин на монтиране душ панелите биват стенни, ъглови и универсални.

Сред основните компоненти на душ панела имаме: корпус, смесител или термостат ( в зависимост от модела), масажни дюзи, накрайници за душа и контролен панел. В основния панел са вградени разпределител на водата, конструкцията на стационарния душ и душ-слушалката. Хидромасажните душ панели могат да се управляват ръчно или електронно и се предлагат със или без термостат.

Извършваме монтаж на душ панели с различен брой масажни дюзи (минимум две и максимум осем), както и модели с един или два душа – стационарен и подвижен. Като вид материал, хидромасажният панел може да бъде изработен от различни материали – акрил, стъкло, полистирол, алуминий, мрамор и дори дървесина.

Освен с качествен и бърз монтаж на душ панел, можем да ви зарадваме и с напълно безплатна препоръка на модел, отговарящ на условията във вашата баня. Гарантираме, че ще ви препоръчаме най-качествените хидромасажни съоръжения, така че да не съжалявате нито за миг за направения избор. При избора на модел ще вземем предвид и вашите предпочитания за място на монтиране, както и методите на масаж, от които можете да се възползвате.

SOS ВиК ви предлага професионален и супер изгоден монтаж на душ панели, включително на съоръжения от най-висок клас. Можем да монтираме модели с въртящи се дюзи, както и панели с аеродюзи за освежаващ арома-масаж. Монтираме безпроблемно панели с пулсираща функция на водната струя, както и с точова (акупресурна) и плоска струя на водния поток.

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ