Монтаж на душ панел в София от SOS ВиК

монтаж на душ панел

Цени
Монтаж на душ панел От 90лв
Свържете се с нас за оферта за монтаж на душ панел

Монтажът на душ панели за баня е услуга, която фирма SOS ВиК извършва със завидни професионални умения и опитност.  Хидромасажните процедури могат да ви зарадват по-скоро, отколкото очаквате, ако се свържете с дежурен екип и поръчате услугата. Панелът представлява съоръжение от ново поколение. Отличава се с тонизиращи тялото функции, като повишеният тонус се постига чрез професионален масаж на повърхностните подкожни мускули и кожата, който има регенериращ и релаксиращ ефект.

Специалистите ни извършват процедурата с най-качественото си техническо оборудване, влагайки всички свои познания относно конструкцията на модерното устройство. Те осигуряват безкомпромисно качество, което си проличава в отличното функциониране на устройството. Работим успешно с конструкции от всеки тип и материал - стенни, ъглови и универсални.

При качественият монтиране на хидромасажни панели се отделя внимание на всеки отделен компонент от съоръжението. Това са корпусът, смесителят или термостатът ( в зависимост от модела), масажните дюзи, накрайниците за душа и контролният панел за управление. Корпусният панел включва разпределител за водната струя, стационарен душ и прикрепена към него душ-слушалка. Съоръженията се контролират както ръчно, така и електронно, и се предлагат с наличие или отсъствие на термостат.

Инсталиране и монтаж

Фирмата ни предлага инсталиране на такъв тип съоръжение с разнообразно число на масажиращите дюзи (минимум две и максимум осем). Броят на душовете също варира - един или два. Пазарът предлага  хидромасажните панели в много разнообразни материали на изработка - акрил, стъкло, полистирол, алуминий, мрамор и дори дървесина.

Ние извършваме професионална инсталация на хидромасажен панел, гарантиращ дълготрайна експлоатация на продуктът, но сме полезни и при подбор на подходяща конструкция. Подбраните и монтирани от нас уреди ще се отплатят с изключително удобство и освежаващи моменти. Мястото на поставяне зависи от вашите желания, а ние ще ви разясним всички налични опции за масаж, предоставени от моделът.

Екипът ни осигурява една от най-качествените монтажни услуги в сферата, дори и за устройства от последно поколение и висок клас. Сред изпълнените ни поръчки присъстват модели с въртящи се дюзи, както и варианти с аеродюзи за ароматен масаж и терапия. Панелите с пулсираща честота на водният поток, лечебна точкова (акупресурна) и плоска струя, също са сред съоръженията, които можем да интегрираме в банята ви бързо и лесно.

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ