Монтаж на казанчета в София от SOS ВиК

монтаж на казанче

Цени
Монтаж на тоалетни казанчета От 55лв
Свържете се с нас за оферта за монтаж на тоалетни казанчета

Наред с многобройните ни водопроводни и монтажни услуги, имате възможност да се възползвате и от невероятно ниската цена за монтаж на тоалетно казанче. Цената е винаги определящ фактор при търсенето на изпълнител за монтиране на тоалетното казанче и основна причина много хора да се доверяват на неквалифицирани лица. Ние ви предлагаме достъпни професионални услуги, за да имате пълна гаранция, че няма да се срещнете с редица неприятни проблеми още в първите месеци от експлоатацията на тоалетната.

Освен качествен професионален монтаж на тоалетни казанчета, ние можем да се заемем незабавно и с ремонт, настройка, надстройка и подмяна на износените механизми на всички видове тоалетни казанчета и сифони, за да възстановим безпроблемната работа на вашата тоалетна. Офертата е валидна за цялата територия на град София, както и за намиращите в близост до столицата населени места.

В услугата монтаж на тоалетно казанче са включени всички модели и марки, в това число:

  • Казанчета за моноблок;
  • Ъглови тоалетни казанчета;
  • Тоалетни казанчета за външен монтаж;
  • Тоалетни казанчета за вграждане;
  • Тоалетни казанчета за висок монтаж;
  • Всички видове тоалетни казанчета от порцелан(санитарна керамика);
  • Пластмасови тоалетни казанчета.

Услугата монтаж на тоалетно казанче е на цена, която да могат да си позволят всички наши клиенти. Това е дейност, която е не винаги част от основното оборудване на банята или тоалетното помещение. Тя може да бъде изпълнена самостоятелно, когато този компонент спре да изпълнява основното си предназначение, а ремонтите са невъзможни или нерентабилни от финансова гледна точка.

Каква е причината за смяна на тоалетното казанче?

Причините за подмяна на казанчето са много и различни – от счупване на керамичния съд до повреждане на неговите механизми. С времето най-експлоатираните компоненти на казанчето се покриват с варовик, което намалява тяхната функционалност. При по-евтините и некачествени модели, тези компоненти се износват и отново имаме същия резултат.

В зависимост от модела на казанчето, понякога е възможно да се извърши профилактика на неработещите механизми, поради което често се стига и до подмяна на износените части или на цялото казанче. Като най-масово срещан проблем при казанчетата е постоянното оттичане на вода в тоалетната чиния, дължащо се на амортизирания поплавък. Този проблем следва да се реши в минимални срокове, тъй като течовете са предпоставка за наводнения, а и добавят не-малка сума към сметките за вода.

Независимо дали става въпрос за открити (стенно монтирани) или конзолни (вградени) казанчета, ние винаги се справяме успешно и в най-кратки срокове с техния монтаж. Предлагаме супер изгодни за монтаж на вградено казанче цени, защото знаем, че това е задача, непосилна за вас. По този начин ви спестяваме риска от допускането на куп груби грешки, които в последствие ще трябва да коригираме.

Сред рутинните и най-лесно изпълними задачи е професионалният монтаж на стенно тоалетно казанче. При него не е необходимо изграждане на специална конструкция в стената, каквато е нужна при монтаж на тоалетно казанче за вграждане. Инсталирането в първия случай се извършва чрез разпробиване на монтажни отвори в стената и укрепване чрез предназначените за целта крепежни елементи (дюбели).

Вградените казанчета се инсталират върху предварително изградена метална конструкция – носещи стойки и траверси, вградени в инсталационната стена. Като най-икономични решения приемаме ъгловите и пластмасовите тоалетни казанчета. С първия случай се осигурява водозахранващ съд с аналогично на стандартното казанче водосъдържание, който е с триъгълна форма, пригоден за монтиране в ъгъла на помещението с цел да се използва оптимално малкото по площ пространство.

Във втория случай – монтаж на пластмасово тоалетно казанче, имаме възможно най-малка финансова инвестиция. Пластмасовите казанчета са най-евтини и могат да се използват заедно с тоалетни чинии с долно и хоризонтално оттичане. Устройството на пластмасовото казанче е просто, а елементите му са изработени от по-евтини материали.  То се състои от пълнещ и изпразващ механизъм, като при по-новите модели казанчетата се предлагат с изолация от вътрешната страна против образуване на конденз.

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ