Монтаж на казанчета в София от SOS ВиК

монтаж на казанче

Цени
Монтаж на тоалетни казанчета От 55лв
Свържете се с нас за оферта за монтаж на тоалетни казанчета

Фирма SOS ВиК е един от лидерите в качествените ремонтни и монтажни услуги, както за водопроводни, така и за канализационни инсталации. Специализираният монтаж на тоалетни казанчета е измежду активните по всяко време на денонощието услуги, която потребителите имат възможност да получат на доста изгодна в сравнение с други водопроводни фирми, цена. 

Цената, която е сред основните критерии за избор на водопроводен специалист, нерядко става повод за използване на нискоквалифицирани услуги. Нашата компания избягва тази порочна практика, предлагайки много достъпна стойност, съчетана с качество, което гарантира дългосрочната експлоатация на тоалетният моноблок. Проблемната реакция на компоненти и лесната им повреда е напълно предотвратен риск, след нашата намеса. 

Отделно от специализираният монтиране на казанчета, екипът ни от специалисти предлага надстрояване, корекция и подмяна на повредени и износени детайли, за всякакъв тип казанчета и сифони. Услугата е активна за територията на столицата, както и за покрайнините на София и съседните на нея населени места. 

Процедурата поставяне на тоалетно казанче на цена, по-изгодна от тази на повечето конкурентни фирми, се състои в работата с продукти от разнообразен тип модел и марка. Към тях се включва:

  • Моноблок;
  • Ъглов компонент;
  • Казанчета за външен монтаж
  • Монтиране на вградено тоалетно казанче
  • За висок монтаж;
  • Разновидности от порцелан(санитарна керамика);
  • Разновидности от пластмаса;

Стандартната цена за инсталация на  казанче е достъпна за всеки потребител или фирма със средностатистически бюджет. Процедурата се изпълнява като част от цялостен ремонт на баня или тоалетен санитарен възел, но и напълно самостоятелно. Амортизирането е проблем, който смущава функционалността на тоалетният възел, само ако то престане да изпълнява основното си предназначение. Цялостният ремонт е излишен, когато е възможна само изолираната му подмяна.

Причини за подмяна

Подмяната може да е последствие от износване на компонента,  счупването му или повреждане на комбинацията му от механизми. Неизбежно, при постоянна употреба най-експлоатираните детайли от казанчето се покриват с варовиков слой. Това се отразява върху работоспособността на целият тоалетен възел. Евтините и нискокачествени варианти се износват доста лесно и бързо.

Цялостната замяна е краен етап на поправка. Обикновено, първо се извършва профилактика на блокиралите механизми в него, а ако поправката им не подобри функционалността, се стига до монтаж на нова част или на цяло ново казанче.

Обичайният проблем на този компонент е неспирното (понякога интензивно) оттичане на вода в тоалетната чиния, което е резултат от амортизация на поплавък. Именно този проблем е сред най-неотложните, понеже пренебрегването му предизвиква скоростно нарастване на сметките за водопотребление, а в по-сериозните случаи дори и наводнения.

Тоалетни компоненти за вграждане

Сред разнообразието от дейности в тази област, извършвани от екипа ни, е включено инсталиране на стенно тоалетно казанче, както и конзолен (вграден) компонент, изпълнени в кратък срок и със завидна рутина. Работната за монтиране на вградено казанче цена е достатъчно ниска, за да не бъде причина за отлагане на тази така важна ремонтна дейност. Професионалната услуга в случая се препоръчва, с цел предотвратяване на бъдещи корекции или повторна подмяна. 

Монтирането на стенно казанче е лесен процес. Прикрепването е основната част от процедурата, за разлика от няколкото етапа при поставяне на вградени казанчета. Достатъчно е разпробиването на монтажен отвор на определена дълбочина в стената, след което се извършва същинското прикрепване, чрез подходящи крепежни елементи (дюбели). 

За инсталиране на тоалетни казанчета вграждане е необходима професионално изградена метална конструкция. Тя е комбинация от опорни стойки  и траверси, вградени в инсталационната стена. Изборът на инсталиране на пластмасови казанчета или ъглов компонент е сред най-честите решения при такава процедура. Ъгловите съдове с водозахранваща функция имат триъгълна форма и стандартно водосъдържание, а присъствието им е предназначено за оптимизиране на пространство с ограничени размери.

Пластмасовият компонент пък е изключително изгодна финансова инвестиция. Освен евтин, то е компонент с широка приложимост, предназначен за тоалетни чинии с долно и хоризонтално оттичане. Устройството му е опростено, а евтината му цена се дължи на изгодните материали. Конструкцията е комбинация от пълнещ и изпразващ механизъм, а моделите от ново поколение, казанчетата се предлагат с изолация от вътрешната страна, за да бъде избегнато образуване на конденз.

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ