Монтаж на кранове в София от SOS ВиК

монтаж на кранове

Цени
Монтаж на кранове От 10лв/брой
Свържете се с нас за оферта за монтаж на кранове

Фирма SOS ВиК извършва монтаж на кранове от всеки тип, с огромно внимание и индивидуален подход към всеки отделен случай. Тя е активна във  всеки ден и час от денонощието, за повреден, остарял и естетически деформиран детайл.

Процедурата  се поръчва самостоятелно или като включена дейност в списъка с услуги, стандартно извършвани при основен и частичен ремонт на баня. Екипът ни предлага поставяне на кранчета за всеки тип и модел измиващо и провеждащо воден дебит съоръжение, който се изпълнява след полагане на облицовъчен материал. Едва при готова облицовка се провежда поставяне на санитарни елементи.

Кои видове можем да подменим и монтираме

Кранът е основен детайл на водопроводната мрежа. Присъствието му осигурява индивидуално захранване на т.нар. “мокри зони” – умивалник, бойлер, пералня, миялна машина, душ батерия, тоалетно казанче и т.н. Крановете са многообразни и откриват разнообразно приложение в мрежата. За съжаление, огромен процент от наличните в търговската мрежа компоненти от този тип са некачествени, затова подбирането им трябва да се повери на професионалист с отлични познания за структурата на детайла, към който се планира водозахранване – смесител, тоалетна, пералня и др.

Водопроводната система е недовършена без монтиране на спирателен кран. Ролята му е в прекъсване на водопренасянето към вътрешносградни пространства при ремонтни дейности или отстраняване на аварии. Екипът ни извършва инсталация и замяна по заявка от клиент, възможни за извършване по всяко време на денонощието.

Тази процедура е изключително отговорна и значителна. Дори и най-незабележимите грешки по време на поставяне биха могли да са първоизточникът за бъдещи течове и дефект на електроуред, захранван от ВиК системата. Течът, причинен от неправилно монтиран и повреден спирателен елемент, може да причини невероятни щети не само в конкретното пространство, но и в редица съседни на него обекти (апартаменти).

Монтирането на тази разновидност на компонента е препоръчвано от специалисти водпроводчици. Присъствието му преди електроуредите, действащи чрез водна струя, е истинско спасение при подмяна на такъв уред или поправка на авария, тъй като благодарение на него е излишно прекъсването на централният водопренос в апартамент, или в цялата сграда.

Сред услугите ни присъстват инсталиране на кран за пералня, съдомиялни, бойлери и тоалетни казанчета, извършени на едни от най-ниските цени за водпроводни услуги с висока сложност като тази. В гамата ни с услуги влиза инсталиране на такива детайли с различен цолаж и предназначение.

Поставяне и подмяна на елементи от метал, PPR, PVC и PET материал, е рутинна процедура за  нас, извършена със същата прецизност, с която се отнасяме и към по-опростеният инсталация на кранчета на мивка. В работата ни си служим с модерни професионални инструменти, водопроводни ключове и консумативи.

Не пропускайте да се възползвате от висококачествената процедура, извършена от водопроводчик с дългогодишен опит и отлични умения, в най-кратки срокове и съобразно актуалните европейски стандарти. Монтирането на кранове, свързани с водоподаването и водопотреблението е процес, който ще спести голяма сума финансови средства в бъдеще.

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ