Монтаж на кранове в София от SOS ВиК

монтаж на кранове

Цени
Монтаж на кранове От 10лв/брой
Свържете се с нас за оферта за монтаж на кранове

Услугата монтаж на кранове е съществена част от нашите професионални ВиК услуги. От нея можете да се възползвате самостоятелно, при нужда от подмяна на повредени, остарели или естетически непригодни кранове. Възможно е също така, услугата да се добави към списъка с дейности, с които фирмата ни се е ангажирала, например при основен ремонт на баня, ние можем да извършим монтаж на кран на мивка, след като завършим полагането на облицовката и пристъпим към монтажа на санитарните компоненти в помещението.

Кои видове кранове можем да подменим или монтираме?

Крановете са ключов компонент от всяка водопроводна система. Те служат за индивидуално захранване на различните мокри точки – мивки, бойлери, перални и миялни машини, душове, тоалетни казанчета и т.н. Различните видове кранове имат различно приложение във водопроводната инсталация, а много от предлаганите на пазара продукти са с изключително ниско качество. Подборът на крановете трябва да се извършва от специалист спрямо компонента, който ще бъде водозахранван – смесител, тоалетна, пералня и др.

При изграждане на водопроводна система, задължително се извършва монтаж на спирателен кран. Неговото предназначение е да прекъсва водоподаването към вътрешността на сградата при извършване на ремонти и отстраняване на аварии. Ние можем да подменим или монтираме нови спирателни кранове по всяко време при заявка от страна на клиента.

Към всеки монтаж на кран следва да се подхожда с нужната доза отговорност, тъй като дори дребните грешки при изпълнение на задачата могат да доведат до течове или фатални повреди на някои битови уреди, захранвани от водопроводната мрежа. Всеки теч, заради зле поставен или дефектирал кран, представлява риск за скъпото обзавеждане в дома ви, както и предпоставка за неприятности със съседите.

Макар да не е задължително, ние от SOS ВиК препоръчваме да се монтират спирателни кранове преди всички уреди, работещи с вода. Това улеснява много тяхната подмяна или отстраняването на аварии, тъй като елиминира нуждата да се прекъсва централното водоподаване в жилището или цялата сграда. Извършваме бърз и качествен монтаж на кран за пералня, съдомиялна, бойлер или тоалетно казанче на едни от най-ниските цени за ВиК услуги от такъв ранг.

Извършваме качествен монтаж на кранове с различни цолажи и предназначение. Подменяме и монтираме нови спирателни кранове от различни материали - метал, PPR, PVC и PET спирателни кранове. За целта ползваме предназначените за целта професионални инструменти, водопроводни ключове и консумативи.

Заявете още днес професионална услуга, изпълнена от доказан специалист в най-кратки срокове и спрямо най-високите европейски стандарти. Не отлагайте монтирането на качествени водопроводни кранове, поради недостиг на финансови средства, защото цените ни са достъпни за всеки.

 

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ