Монтаж на мивки в София от SOS ВиК

монтаж на мивки

Цени
Монтаж на мивки От 45лв
Свържете се с нас за оферта за монтаж на мивка

Наред с големия брой монтажни услуги, предлагаме и професионален монтаж на мивка – отново на супер изгодна цена. Това е дейност, с която можете да се нагърбите сами, но предупреждаваме, че тя крие редица скрити проблеми, които ще доведат до намаляване естетическата стойност на интериора, а понякога и до понижена функционалност на съоръжението.

Какви са вероятните проблеми при монтиране на мивка?

Ние ви предлагаме напълно достъпна за монтаж на мивка в баня цена, така че да не се наемате лично с неговото изпълнение. При монтирането на стенни мивки и умивалници се налага разпробиване на облицовка и стена, за откриване на монтажните отвори. Това често води до счупване на плочки, пробиване на водопроводни тръби и прекъсване на електрически проводници.

Когато не сме изпълнител на ремонта на банята, ние вземаме необходимите предпазни мерки, като това е валидно както при монтаж на мивка баня, така и при инсталиране на кухненска мивка. За да избегнем повредата на скрити в стената тръби и електрически проводници, ние използваме професионална техника за проследяване и трасиране на тръбопровода и електрическите кабели.

Когато мястото за монтаж на керамична мивка или кухненски умивалник са определени, ние проверяваме за наличието на скрити в стената тръби и проводници, преди да пристъпим към пробиване на отворите. Много често, именно поради наличието на такива се налага минимално или по-крупно изместване на точката на монтаж.

Повреждането на стенната облицовка е друг сложен момент при монтаж на мивка в банята. Здравината на плочката, върху която ще се монтира санитарния компонент е от ключово значение, а тя се проверява с почукване, което всеки специалист знае добре как да разчете. При пробиване на керамичните плочки се използва специално свредло, което се завърта без удар на пробивната машина. Едва след като плочката е пробита внимателно, се подменя свредлото и се включва ударната функция на машината.

Монтаж на кухненски и санитарни мивки

Когато се налага монтаж на мивка върху гипсокартон, ние препоръчваме да се използва модел, лягащ върху шкаф. Така няма да се налага изграждане на допълнителна укрепваща конструкция, върху която да се захване умивалника. Монтаж на мивка върху шкаф е възможно най-простата за изпълнение процедура, тъй като не се налага разпробиване на стената. Единственото условие е отвора на шкафа да отговаря като размер и форма на мивката, така че тя да легне плътно в него.

Както при стенно закрепяне, така и при монтаж на мивка върху плот, се извършва уплътняване на мивката и стенната облицовка, така че да се избегне стичането на вода по стената. Уплътняването може да се извърши със силикон или със специална влагоустойчива замазка, като нерядко се използват и лепила за теракот, както и фугиращи смеси. Тъй като силиконът няма добри антибактериални свойства и потъмнява с времето, по-удачен уплътнител са строителните смеси и лепила.

При монтаж на мивка в кухня е необходимо първо да се инсталира съответния шкаф, след което да се монтира и самото съоръжение, като се свържат внимателно сифоните към отвора на канализационната тръба. За целта се използват гъвкави връзки, а мястото на свързване задължително се уплътнява с тефлонова лента или кълчища. При необходимост отново се уплътнява пространството между стената и мивката с подходящ за целта влагоустойчив материал.

Защо да ни потърсите за монтиране на мивки?

Ако търсите възможно най-ниските за монтаж на кухненска мивка цени, не ви препоръчваме да наемате лица със съмнителна репутация. Нашите тарифи за тази услуга са наистина много изгодни, така че всяко средностатистическо домакинство да може да получи желаното качество на изпълнението. При монтиране на санитарни умивалници и кухненски мивки, следваме стриктно най-важните стъпки, в това число и технологията при свързване на сифона към отходната инсталация.

В работата си използваме не само най-добрите специалисти – водопроводчици и монтажисти, но и най-модерните инструменти и техническа апаратура. Това ни позволява да действаме много прецизно, без никакви поражения върху интериора, но същевременно и експедитивно. Едва ли има клиент, който би се съгласил монтирането на мивката в банята или кухнята да отнеме повече от един-два часа?

Наред с пълната гама дейности, можем да изпълним без проблем и качествен монтаж на мивка под плот, за да имате най-уютната, модерна и функционална кухня или баня. При този тип монтаж отново се избягва разпробиването на стенната облицовка, тъй като под плота има специално пригодена конструкция, осигуряваща здраво и стабилно закрепване на мивката. Ние можем не само да монтираме вашите умивалници, но и да ви препоръчаме най-подходящите мивки спрямо личните ви предпочитания и особеностите на конкретното помещение.

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ