Монтаж на перални в София от SOS ВиК

монтаж на перални

Цени
Монтаж на перални От 30лв
Свържете се с нас за оферта за монтаж на перални

Наред с огромния списък от дейности, извършваме и професионален монтаж на перални машини на територията на София и близките до столицата населени места. Това е специфична дейност, налагаща експертната намеса на опитен водопроводчик. Както вероятно се досещате, при инсталирането на пералня е най-важно нейното правилно свързване към водопровод и канализация.

Какво можете да очаквате от тази услуга?

Както от останалите ни професионални дейности, и от професионалния монтаж на пералня в София можете да очаквате пълния набор от стъпки, необходими за безпроблемната работа на машината. Можем да поемем пълния списък с подготвителни работи – монтаж на нови спирателни кранове, извеждане на изводи от водопровода за водозахрванване на уреда и извеждане на изход към канализационната тръба.

Напълно подготвени сме технически да извършим скрит монтаж на пералня за вграждане – работа, която трябва да се изпълни качествено и много внимателно. Вградените уреди, като перални и съдомиялни изискват повишено внимание при свързване към водопровод и канализация, тъй като всеки проблем – теч или запушване на връзките, може да наложи повреждане на красивия интериор по време на ремонтните работи.

За правилния монтаж на автоматична пералня е изключително важна денивелацията на пода. Изравняването на основата има пряко отношение към степента на вибрация на машината при центрофугиране. Неравностите могат причинят движение на уреда при работа на високи обороти, а това движение може да доведе до напукване и счупване на плочките върху подовата облицовка.

Наличието на отделен спирателен кран при монтаж на нова пералня е ключов момент, тъй като той позволява да се прекъсне водоснабдяването само на мястото на свързване на машината. Така, при провеждане на ремонти или смяна на пералнята с нова, няма да се налага централно спиране на водоподаването в сградата.

Наличието на разпределителни кранове във водопровода е не по-малко важно. Те осигуряват равномерно водоподаване едновременно към всички консуматори на вода, така че когато пералнята се пълни с вода, да не се отнема от силата на струята при другите точки – душове, чешми, тоалетни казанчета.

При монтаж на вградена пералня е необходимо правилно свързване на маркучите за чиста и мръсна вода. Всяко прегъване би затруднило водозахрването и изпразването на машината, което би могло да причини сериозни повреди и водопроводни аварии. Прегънатият маркуч е по-податлив на спукване, а това е сериозна предпоставка за течове и наводнения. Когато говорим за вградена пералня, подмяната на маркучите с нови би наложила разглобяване на вграждащите шкафове или плотове.

Избирайки нашия екип за тази задача, вие получавате не само максимално ниска за монтаж на пералня цена, но и повишено внимание при свързването на скъпия уред. Можем да се нагърбим с осигуряване на водозахранване и отвеждане на отпадната вода, както и с изпълнението на замазка, когато такава е нужна за нивелирането на пералнята.

Възлагайки дейността по монтаж на пералня на професионална фирма с дългогодишен опит, вие си осигурявате допълнителното спокойствие, че няма да изгубите правото си на гаранционна поддръжка. Гаранционното обслужване на битовата техника се прекратява, когато възникналите дефекти се дължат на неправилно монтиране. С нас няма да имате подобни притеснения, защото в работата си следваме както основните принципи и стъпки на действие, така и указанията за свързване, дадени от производителя.