Монтаж на перални в София от SOS ВиК

монтаж на перални

Цени
Монтаж на перални От 30лв
Свържете се с нас за оферта за монтаж на перални

SOS ВиК включва висококвалифициран монтаж на перални машини за територията на София и близките до столицата населени места. Инсталацията на перални е специфична дейност, възможна единствено с познанията на дългогодишен водопроводчик. Функционирането й изисква правилното провеждане на две ключови дейности: свързване с водопровод и канализация.

Какво можете да очаквате от тази услуга

Професионалната фиксация на пералня осигурява набор от определени стъпки, необходими за дългосрочното функциониране. Преди основната дейност се извършват редица подготвителни стъпки: поставяне на нови спирателни кранове, извеждане на изводи от водопровода за водозахранване на уреда, както и извеждане на изход към канализационната тръба. 

Извършваме традиционен и скрито фиксиране на перален уред за вграждане, която е все по-често предпочитаният от потребители модел. Инсталирането й изисква внимателно свързване с водопроводна и канализационна мрежа. Всеки проблем с двете мрежи – теч или запушване на връзките, може да предизвика изцапване на красивият интериор при ремонтните дейности. 

Правилният  монтаж на вградена пералня изисква определен начина на свързване на маркучите за чиста и мръсна вода. Прегъването им затруднява водозахранването и съответно изпразването на машината, а такъв проблем би предизвикал повреди и водопроводни аварии. Прегънатият маркуч е уязвим на спукване, а течовете и наводнението със сигурност не влизат в представите ви за експлоатация, освен това подмяната му с нов е възможна единствено след разглобяване на вграждащите шкафове/плотове. 

Професионалната инсталация на автоматична перална машина изисква добра денивелация на подовата настилка. Изравняването й е свързано със степента на вибрация при центрофугиране – прекаленият наклон и неравностите причиняват постоянно движение на уреда на високи обороти, а то би могло да стане причина за напукване и счупване на подовите облицовъчни плочи. 

Когато пристъпват към монтиране на пералня, специалистите са наясно, че е необходим и нов спирателен кран. Той позволява прекъсване на водоснабдяването само в областта на свръзка, което предотвратява неудобството от централното прекъсване на водозахранването, ако се наложи подмяна и инсталиране на нова перална машина.

Монтираните разпределителни кранове във водопровода също са ключов компонент, който позволява равномерно едновременно водоподаване към всички консуматори на вода. Така, ако пералнята се пълни с вода, течащата струя при другите водни източници - душ, чешма, тоалетно казанче, не отслабва силата си.

Екипът ни предлага изключително изгодна за монтиране на перално устройство цена, придружена от компетентна монтажна дейност и свързването на скъпия уред. Комплексната процедура включва също водозахранване и отвеждане на отпадната вода, както и полагане на замазка, когато такава е нужна за нивелиране. 

Предлагаме високо професионално и дългосрочно поставяне на изпиращи уреди в София, който осигурява сигурността, че няма да изгубите правото си на гаранционна поддръжка. Гаранционното обслужване на битовата техника се прекратява, когато се появят дефекти от неправилно монтиране. Ние ще ви спестим тези неудобства,  защото в работата си следваме както основните принципи и стъпки на действие, така и предоставените от производител инструкции.

 

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ