Монтаж на смесители в София от SOS ВиК

Монтаж на смесител

Цени
Монтаж на смесители От 35лв
Свържете се с нас за оферта за монтаж на смесител

Фирма SOS ВиК може да ви бъде полезна с изключително ефективен професионален  монтаж на смесител от различен тип и предназначение. Услугата присъства в гамата от водопроводни дейности, като една от най-съществените и необходими услуги за бита. 

Потребителите ни могат да я поръчат като самостоятелна процедура, както и като допълнение към основна ремонтна или изграждаща дейност, каквато е инсталацията на водопровод. Фирмата ни извършва изгоден монтаж на смесителна батерия, работейки с батерии с различни конструкции и местоположение. 

Детайли от банята 

Банята е най-мокрото помещение и включва няколко вида и броя батерии от този тип. Отличават се детайли за умивалник, душ и биде. Извършвайки монтиране на смесител за баня, екипът ни съгласува процедурата според местоположението му, но без да пренебрегва особеностите при свързване. 

Често такова устройство е позиционирано върху стената. Монтиране на смесителна батерия за стена е процедура, възприета като стандартна инсталация със средна степен на трудност. Практическото й изпълнение често се оказва по-трудно от очакваното, особено при необходимост от извеждане на изводи за топла и студена вода от водопровода. Изравняването на батерията към стената чрез удължители също се отличава с професионално ниво на сложност. 

Умивалникът е съоръжение за хигиена в кухня и баня, чието използване е невъзможно без такъв компонент. Инсталиране на смесители за мивка протича в няколко етапа. В първият се извършва свързване на батерията към умивалника, а после следва свръзката му с водопровода. 

Процедурата понякога налага и подмяна на сифонът на мивката, придружен от устройството за контролиране на капачката. Ако такъв процес се извърши, предварително се отстранява защитното фолио. Части от него водят до течове в периода на използване. 

Голяма част от съвременните усъвършенствани батерии са предназначени за вграждане. Вградените детайли са популярни с естетичната си визия и изключително опростената поддръжка. Липсата на открит физически корпус спестява досадно почистване на петна и налепи. 

Поставяне на смесители за вграждане е услуга, извършвана паралелно с водоснабдяване на кухненски мивки и умивалници в банята, а също и при инсталация на душ батерия. Тя се прави преди полагане на облицовката върху стената. Особеностите й са работа на компетентен специалист. Погрешното уплътняване на гъвкавите връзки при инсталация предизвиква течове вътре в стената, незабелязани за обитателите. В по-късен етап те нанасят огромни поражения върху целият интериор.

Душ смесител 

Качествената инсталация на смесителни батерии за душ е професионална дейност в последователност от стъпки. Детайлите се свързват помежду си чрез инструменти с загладено покритие, които не надраскват лъскавите елегантни хромирани корпуси. 

Тази инсталация изисква добавяне на специални компоненти към водопроводните изводи. Те се наричат щуцери и се завиват върху резба, уплътнявайки се впоследствие течен тефлон, тефлонови ленти или кълчища. Щуцерът се синхронизира към смесителят чрез нивелация. Намират се в гарнитурите и декоративните капачки.

За кухня 

Умивалникът в кухнята също се контролира и управлява чрез специалната батерия. Екипът ни извършва и  монтиране на смесител за кухня, независимо дали става дума за вграден, стоящ или стенен компонент. Той е съоръжение с една или две ръкохватки – за пускане на течаща струя топла и студена вода.  

Дължината и дизайнът на отпускащият водната струя корпус е основна характеристика, която е различна при умивалници с едно и две корита. Когато се оборудва мивка с двойно корито, инсталацията разполага този детайл под такъв ъгъл, че той да обхваща и двете корита, което осигурява лесно миене на домакинските съдове. В стандартната кухня доскоро се извършваше предимно инсталиране на стенен смесител, прикрепен под облицовката. 

Професионалната инсталация на стоящ смесител се извършва в специално определен за целта отвор в горната част на умивалника и се прикрепва към водопроводната инсталация чрез гъвкави връзки. Връзките са с определен размер - 3/8 или ½ , с дължина 50 см. Те са синхронизиране към изводите със спирателен кран, който обикновено е ъглов. Притягането на обратната скоба в инсталацията обикновено изисква глух ключ № 6 или 8.

Защо ви е необходим водопроводчик

Водопроводчикът е необходимост при операция от този тип. Тя изобщо не е лесна и митът, че сръчността е достатъчна за извършването й, в крайна сметка се оказва мит. Особено модерните вградени батерии изискват познания, опит и модерно техническо оборудване.

Фирмата ни притежава опит в инсталирането на всички видове компоненти от този вид, включително и такъв за биде. Клиентите ни получават гаранция за качество, бързо практическо изпълнение на задачата и дългосрочна експлоатация без сериозни повреди в оборудването. Освен на батерии, бихме могли да са заемем с цялостно проектиране на водопроводната система в дома ви или търговския ви обект.

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ