Монтаж на съдомиялни в София от SOS ВиК

Монтаж на съдомиялна

Цени
Монтаж на съдомиялни От 30лв
Свържете се с нас за оферта за монтаж на съдомиялни машини

Фирма SOS ВиК предоставя на потребителите изключително достъпна за монтаж на съдомиялна цена – услуга, която се превръща в необходимост за всяко българско домакинство. Модерните вградени съдомиялни присъстват в кухнята на все повече жилища, заради полезността на високотехнологичните си функции. Уредът за миене на съдове не работи само чрез свързване към електрически контакт. Той изисква първоначална професионална инсталация, която се извършва единствено от компетентен и опитен водопроводчик.

Особености на услугата

Професионалната инсталация на съдомиялна машина изисква предварително предвиждане и съгласуване на няколко условия. От особено значение са водозахранването на машината, изходът за замърсената вода, правилното местоположение, както и изборът между самостоящ и вграден вариант. 

Мястото на този уред често се избира бързо и лесно, без отчитане на останалите условия, които са задължителна подготовка в монтирането. Такова прибързано решение обикновено е грешка или резултат от импровизирана покупка. И в двата случая, изборът е по-ефективен след консултация от специалист. 

Свръзка с водопровод и канализация 

След като уточните със специалист местоположението и начинът за прикрепване на миялна машина за съдове, може да се пристъпи и към практическата процедура. Водопроводчикът ще се погрижи за извеждане на входове за свързване с водопроводната и канализационна мрежа, което задължително трябва да се предвиди и извърши преди монтиране на съдомиялни за вграждане. 

Екипът ни е с голяма опитност в професионалните водопроводни процедури, затова извършва както откриване на изводи за водозахранване на машината,  така и свръзка с канализацията. Компетентната ни услуга е оценявана подобаващо при инсталиране на миялна за пълно вграждане, при която точността на свързването е от основно значение за функционалността. 

И най-дребните грешки, допуснати при свръзката с този модел машина, са изключително трудни за корекция впоследствие. За целта обикновено е нужно разпробиване и повреждане на интериорното обзавеждане, за осигуряване на достъп до уредът и инсталацията. 

Водопроводчикът е основният специалист, необходим за поставяне на миялни машини за вграждане, самостоятелното извършване на което е непрепоръчително. Специалистът извършва инсталация, която изключва всяка необходимост от последващ ремонт, вследствие на неправилно поставен уред. Захранването от водопроводна тръба се извършва чрез гъвкави връзки – зоната на връзката се заздравява с тефлонова лента, течен тефлон или кълчища. 

Свръзката с канализацията също е от първостепенно значение, заради изливането на отпадните води. Маркучът за отпадна вода се прикрепва към отвора на канализационната тръба внимателно и без прегъване. Прегъването усложнява изпразването и причинява запушване, спукване или изваждане на маркуча. 

Усложнението е факт както при стоящите машини за съдове, така и при прикрепване на вградени съдомиялни. Инсталирането има и определено изискване за наклон – тръбата за канализационна мрежа трябва да е под нивото на маркуча. Само тази позиция гарантира ефективно и достатъчно бързо изливане на замърсените води. 

Всички монтажни процедури на изгодни цени

Сложността на процесът, известна на всички специалисти в сферата, е допълнена от изненадващо ниска цена, която усъмнява някои потребители. Това е логично, защото инсталирането на вградените уреди за измиване на съдове е почти толкова трудно, колкото и това на бойлер. И двете машини се нуждаят едновременно от водозахранване и връзка с електрозахранваща мрежа. Съдомиялните обаче усложняват специалистите допълнително, тъй като функциите им изискват и предвиждане на отвеждането на отпадни води..

Фирмата ни може да предложи и богата гама дейности по отстраняване на повреди във функционирането на тези уреди - теч, запушена връзка или маркуч, запушване на канал за мръсна вода. Изводите за водозахранване задължително са предшествани от спирателен кран, чиято инсталация също е включена към предлаганите ни услуги.