Монтаж на съдомиялни в София от SOS ВиК

Монтаж на съдомиялна

Цени
Монтаж на съдомиялни От 30лв
Свържете се с нас за оферта за монтаж на съдомиялни машини

Възползвайте се още днес от възможно най-достъпната за професионален монтаж на съдомиялна цена. Тази дейност е важна част от огромния ни списък с услуги, предвид все по-осезаемото присъствие на този полезен уред в средностатистическото българско домакинство. За разлика от болшинството битови уреди, миялната машина не може просто да се включи в електрическата мрежа, за да заработи. За правилното ѝ инсталиране ще ви бъде необходима помощта на квалифициран водопроводчик.

Кои са съществените особености при тази услуга?

При монтаж на съдомиялни машини е особено важно да се съобразят някои ключови фактори като: водозахранване на уреда, отвеждане на мръсната вода, избор на местоположение, самостояща или вградена ще бъде машината. Много домакинства избират местоположението на миялната машина, без да обърнат съществено внимание на подготовката при нейното монтиране. Това отчасти се дължи на желанието да се обзаведе домът бързо и красиво, а в известна степен и на решение да се закупи този уред, след като обзавеждането е приключило.

Нашият съвет е не само да се обърнете към квалифициран специалист за монтаж на съдомиялна машина, но и да съгласувате с него мястото и начина на нейното монтиране. Това е изключително важно, защото много често на мястото на монтиране няма изведени изводи за водопровод и канализация, а това е задача за професионалистите, която винаги предшества монтирането на уреда.

Като доказан лидер в професионалните ВиК услуги, нашата фирма може да се заеме и с извеждането на изводи за водозахрване на миялната, както и със свързването ѝ към канализационната тръба. Професионалната ни намеса е от огромно значение при монтаж на съдомиялна за пълно вграждане, тъй като дори дребни грешки при свързването, ще затруднят тяхното коригиране впоследствие. Понякога се налага повреждане на интериора, за да се получи достъп до машината и ВиК инсталацията.

Когато планирате монтаж на съдомиялна машина за вграждане, е задължително да поверите свързването на уреда на професионален водопроводчик, който ще ви гарантира, че няма да се наложат последващи ремонти – не и заради грешки, допуснати при монтажа. За захранване на миялната машина от водопровода се използват гъвкави връзки, като мястото на свързване се уплътнява с тефлонова лента, течен тефлон или кълчища.

Маркучът за отпадната вода се свързва към отвора на канализационната тръба така, че да няма прегъване, което да затрудни изпразването на машината и да причини запушване, спукване или изваждане на маркуча. Това е валидно както при стоящите уреди, така и при монтаж на съдомиялна за вграждане. Важно е също да се спази изискването за наклон, като канализационната тръба се намира под нивото на маркуча. Това гарантира бързото и безпроблемно отвеждане на отпадната вода към канализацията.

Не се заблуждавайте от супер ниската цена за монтаж на съдомиялна, която ви предлагаме, тъй като това е една от най-сложните професионални дейности в нашия каталог. По трудност, тя се доближава до монтирането на бойлер, тъй като и двата уреда се нуждаят от водозахранване и свързване към електрическата мрежа. За разлика от бойлерите, при съдомиялните е на лице и моментът с отвеждането на отпадната вода.

Освен с монтаж на съдомиялна, нашите специалисти могат да ви бъдат полезни и с отстраняване на проблеми, свързани с работата на миялната машина, като течове, запушени връзки и маркучи, запушен канал за мръсна вода. Препоръчително е преди изводите за водозахранване на миялната да се монтира спирателен кран – дейност, с която също можем да се справим перфектно.

 

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ