Монтаж на вани в София от SOS ВиК

Монтаж на вани

Цени
Монтаж на вани От 120лв
Свържете се с нас за оферта за монтаж на вани

SOS ВиК ви предлага и монтаж на вани на достъпни цени, наред с огромния си набор от професионални водопроводни, ремонтни и монтажни услуги. Ваната си остава компонент от банята, който най-силно говори за лукс и добър вкус при обзавеждането. Това е не просто санитарен компонент, а място за релакс и презареждане на батериите след дълъг и уморителен ден.

Какво е важно да знаете за ваната?

Освен от невероятно ниската цена за монтаж на вана, можете да се възползвате и от напълно безплатните ни консултации, които ще ви помогнат да изберете най-подходящия модел вана за вашите нужди. Тъй като е много вероятно при избора на вана да допуснете груби грешки, които ще ви костват време, нерви и пари, нашите експерти могат да се натоварят и с тази задача.

Спрямо площта на банята и местоположението на монтиране, ние ще ви насочим към най-подходящите модели. Можете да избирате сред най-достъпните модерни разработки с правоъгълна, обла или триъгълна форма. Сред материалите бихте могли да заложите на порцелан, фибростъкло, метал, керамика или дърво. Чугунените вани все още съществуват, макар да са все по-малко предпочитани, заради солидното си тегло.

Преди да ни потърсите за монтаж на вана на изгодна цена, е добре да сте решили дали ще използвате самостояща вана на крачета или ваната ще бъде вградена. Това е изключително важно за монтажа, тъй като в единия случай е необходимо облицовката (плочките) да бъдат залепени, а във втория, полагането на плочките в банята става след като се изгради коритото и в него се постави ваната.

За по-малки по площ помещения триъгълните вани са най-удачното решение. За монтаж на ъглова вана, обаче е важно стените да бъдат идеално прави и да сключват ъгъл от 90 градуса. Това изискване е лесно постижимо, когато с изграждането на облицовката се е заел специалист. При наличие на луфтове между стената и ваната, ние можем да направим корекции, които ще предотвратят попадането на вода между ваната и стенната облицовка.

Ъгловите вани по правило също са вградени, което налага керамичната облицовка да се положи след като ваната е заела достойното си място в банята. При монтаж на вана е важно да се следи за правилното свързване на сифона към канализационната тръба. Особено при вградените вани е изключително трудно отстраняването на течове, а те могат да нанесат сериозни поражения на пода, когато са скрити и съществуват от години.

Като най-лесен можем да определим професионалния монтаж на акрилна вана, разполагаща с крачета. Крачетата при съвременните модели позволяват лесно нивелиране, така че да се осигури безпроблемно оттичане на водата към канализационната тръба. При самостоящите модели е важно отточната тръба да се намира в близост до ваната. Така свързването на сифона към канализацията остава скрито, а в същото време са възможни ремонти работи в случай на аварии – запушване на сифона, запушване на канализационна тръба и т.н.

Професионално извършеният монтаж на вана за баня е единственото вярно решение, тъй като вероятните грешки и пропуски, допускани от неквалифицираните лица могат да компрометират цялата идея за приятно изглеждаща, луксозна баня. Предвид не особено ниската цена на най-качествените и модерни съоръжения, не ви съветваме да икономисвате средства за техния монтаж. Небрежната работа струва винаги в пъти по-скъпо, а вие със сигурност не искате да прахосвате парите си.

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ