Монтаж на вани в София от SOS ВиК

Монтаж на вани

Цени
Монтаж на вани От 120лв
Свържете се с нас за оферта за монтаж на вани

Фирма SOS ВиК е известна с широка гама висококвалифицирани ремонтни и монтажни дейности на водопровод, канализационна система, изграждане на електроинсталации и подготовка за облицовка на таванни, стенни и подови покрития. Успоредно с огромното разнообразие от отлично изпълнени услуги, екипът ни предлага и професионален монтаж на вани.

Ваната е популярен и забележим хигиенен детайл от банята, който допреди години беше признак на лукс. Съвременните вани са разработки с модерни функции, сред които се откриват дори масажни дюзи, осигуряващи релаксиращ “джакузи” ефект при продължителен престой във ваната. С модерните си функции, тя излиза от рамките на хигиенен уред, и започва да играе и ролята на любимо релаксиращо кътче, след дълги работни дни.

Полезна информация за ваната

Фирмата ни предлага изключително достъпна за монтаж на вана цена, към която се включват всички подробности по инсталация и въвеждане в експлоатация. Извън платената услуга, консултантите ни осигуряват и безплатни съвети относно най-съвместимите с банята ви модели, които ще  задоволят необходимостта от естетика и функционалност. Те гарантират спестени грешки при избор на продукт, които съответно спестяват излишно време, притеснения и разходи за подмяна на устройство с погрешен размер или материал.

Определете квадратурата на банята си, както и мерките на участъкът от нея, където желаете да поставите вана. След това, специалистите ни ще ви покажат най-съвместимите към условията и отделеното пространство, продукти. Най-популярните модерни продукти са с правоъгълен, заоблен или триъгълен дизайн. Ще ви обясним предимствата и недостатъците и на най-често използваните материали - порцелан, фибростъкло, метал, керамика или дърво. Избор на вана от чугун също е все още често предлагана опция, въпреки загуба на популярността им пред по-леките и компактни модели на пазара.

Преди началните стъпки по инсталация, се заявява окончателен избор между продукт за вграждане или самостоятелно стоящ дизайн. Дизайнът на ваната има огромно значение при монтаж. Уредът с опорни крачета се вгражда при предварително залепена облицовката, а съоръжението за вграждане се локализира преди поставяне на облицовъчни плочи. Важната подробност трябва да се предвиди по време на планът за изграждане на баня, тъй като засяга голям брой дейности от него.

Видове вани и процеси на инсталация

Разполагате с ограничена площ в банята? Разгледайте триъгълните модели, които са идеално решение за ъглово позициониране и ви осигуряват много свободно място. Специалистите ще ви обяснят някои особености, свързани с този тип инсталация. Монтаж на ъглова конструкция изисква стени с геометрично права линия, сключващи ъгъл от 90 градуса. Луфтовете между стените и съоръжението за къпане трябва да се избягват. Прие наличие на такива, екипът ни извършва нужните корекции, които предотвратяват  попадане на вода между стенната облицовка и ваната.

Самата конструкция на ъгловият продукт предполага вграждане. Вече споменахме, че професионалното монтиране на вана в тези случаи става преди залепване на облицовка. Инсталацията се извършва с повишено внимание относно правилното свързване на сифона към канализационната тръба, за предотвратяване на бъдещи течове. Вградените уреди за къпане предполагат изключително трудно разпознаване и отстраняване, така че те биха могли да останат скрити в продължение на дълги години, нанасяйки непоправими поражения на подовата настилка.

Глазиран акрил

Професионалното монтиране на акрилен модел с крачета е най-лесната инсталационна процедура сред тези съоръжения. Материалът е изключително лесен за почистване и гарантира дългосрочна експлоатация. Краката са опорни точки, които позволяват безпроблемно изграждане на нивелация. Тя е важна за безпроблемното оттичане на нечистата вода към канализационните тръби.

Моделите от този тип, наричани самостоящи, трябва да са монтирани в периметъра на отточна тръба. Така свръзката сифон-канализация остава напълно скрита по този начин, а в същото време, ремонтните дейности в случай на авария се извършват безпроблемно – задръстени сифони, канализационни тръби и др.

Функционалността и пълноценното разгръщане предимствата на уредът за къпане е възможно единствено при монтиране на вани за баня от квалифициран специалист. Самостоятелните опити водят до поредица грешки и дори причиняват дефекти в конструкцията, които повлияват работата и визията не само на ваната, но и останалите съоръжения и облицовки в банята.

Модерните модели от висококачествен материал не са евтини, така че няма как инсталацията им да е с ниски стойности. Излишното спестяване в случая ще наложи двойно вложение в бъдеще. Търсещите изгодна услуга потребители ще направят правилен избор, ако се свържат с екипът ни от специалисти. Ние предлагаме инсталация на вани с цени, по-приемливи от повечето фирми на пазара, но с високо качество на услугата.

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ