Монтаж на врати в София от SOS ВиК

Монтаж на врати

Цени
Монтаж на врата От 45лв
Свържете се с нас за оферта за монтаж на врата

Финалният щрих при всеки ремонт на баня е професионалният монтаж на врата и ние, разбира се ви го предлагаме. Вратата на банята е един от най-важните компоненти в жилищното обзавеждане, тъй като предназначението ѝ е да осигурява топлина, спокойствие и уют. От това как е извършено самото монтиране на врата за баня зависи, доколко ще бъде удобно и приятно използването на това важно жилищно помещение.

SOS ВиК извършва качествен монтаж на врати в София, с които баните и другите жилищни помещения ще получат така нужното внимание. Тази услуга може да се изпълни самостоятелно или заедно с други от многобройните ни водопроводни, ремонтни и монтажни дейности.

Какво е различното при тази задача?

При монтаж на врата за баня се подхожда както при монтирането на всички интериорни врати, но не съвсем. При избора на материал се взема предвид високата степен на влажност в помещението, която неизбежно ще доведе до деформация, напукване, изкривяване и увисване на врата, в случай че е изработена от масивна дървесина. За дървена врата в банята може да се помисли само, когато няма директно намокряне и влагата е изолирана чрез душ кабина, отдушници и т.н.

Като най-удачни за мокрите помещения са вратите от алуминий, стъкло и PVC. Работим с всички видове материали, като имаме пълната готовност да извършим бърз и качествен монтаж на стъклени врати, когато това е материалът, предпочетен от клиента. Основна част от полагане на врата е нейното съответствие като размер със светлия отвор. Затова първата стъпка при монтаж на интериорни врати е снемането на размера.

При самото монтиране се следват указанията за монтиране на вътрешните/интериорните врати. При тях касата се свързва към стената посредством монтажна пяна, а не с болтове, както е при входните врати. Това позволява да се постигне висока естетика и да не се нарушава гладкото покритие на касата.

При монтаж на врати, подложени на директно намокряне, е задължително наличието на праг, който да не позволява изтичане на водата извън помещението. Такъв се изгражда още при изработката на рамката на врата. За допълнително уплътняване могат да се използват гумени уплътнители, които имат отношение също и към шумо и топлоизолиращите свойства на вратата.

Грешките, които могат да бъдат допуснати при монтиране на вратата в банята са много, когато задачата се изпълнява непрофесионално, и всички те ще доведат до слаба функционалност на вратата, а с това и до дискомфорт при използване на помещението. Врата в банята трябва да бъде идеално нивелирана, така че при движение, крилото да не наранява скъпата подова облицовка.

Предлагаме ви едни от най-ниските за професионален монтаж на врата цени, така че да не ви се налага да се сблъсквате с обичайните проблеми при нейното използване. Дори минимални пропуски при монтажа могат да доведат до увисване на крилото, което ще затрудни плътното му затваряне. Банята е помещението, в което са нужни спокойствие и уединение, а при отворена врата, те не могат да бъдат постигнати.

Още една причина да заложите на супер изгодната за монтаж на врата цена е безплатната консултация, която предлагаме. Ние можем да ви насочим към най-подходящия модел, спрямо вашите предпочитания, нужди и възможности, като съобразим и посоката на отваряне на крилото, спрямо площта на помещението и неговото обзавеждане.

 

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ