Окачени тавани в София от SOS ВиК

окачен таван

Цени
Окачени тавани От 80лв на кв.м.
Свържете се с нас за оферта за изграждане на окачен таван

Огромен брой потребители обръщат поглед към изграждане на окачен таван. Стремейки се да им предложи оптимален вариант за тяхното пространство, фирма SOS ВиК предлага разнообразието в собственият си каталог, придружено от изключителният професионализъм и умения на работният си екип от окачени тавани майстори. Услугата се заражда именно в резултат на засиленият интерес към качествено монтирани окачени тавани, както за жилищни, така и за офис пространства.

Красивият  окачен таван е сравнително нов аксесоар в интериора, който освен естетически акцент е и решение за неприятни проблеми на сезонните изменения. Влажността на въздуха е най-сериозното сред тях, което причинява развитие на мухъл и плесени.

Монтаж на окачен таван за баня например е необходима процедура, която би предотвратила напълно появата на плесенни спори, които са доста активна заплаха за помещение с такава степен на намокряне и влага. Присъствието им влошава въздуха и хигиенните условия в банята, която преди всичко е важно санитарно помещение. Затова може да се каже, че модерните окачени таванни покрития за баня дължат популярността си на точно на това специално пространство за хигиена и релакс. Нашето предложение за защитата му е качествен монтаж на прекрасна окачена таванна плоскост от гипсокартон, подбрана според визията и площта.

Кои са предимствата им

Първата и основна причина невероятната популярност на тези плоскости е универсалното му приложение. Те са прекрасен и функционален избор за всички жилищни помещения, включително антрета и коридори, както и за големи и малки търговски обекти, хотелски комплекси, ресторанти, увеселителни заведения, офиси и административни сгради.

Декоративният таван е практична комбинация от звуко- и топлоизолация, пожароустойчивост и красив визуален акцент. Тези многобройни предимства определят понижената популярност на обикновените таванни покрития, чието място заемат новите разработки. Специалистите ги препоръчват широко за помещения с високи тавани или  дървен гредоред. Освен практичността и визията им, стандартната за окачена таванна плоскост цена и невероятно лесният монтаж допринасят с още точки в тяхна полза.

Бързината на инсталация и готовността за обработка веднага след монтаж е предимство единствено на тези плоскости. Повърхността им реагира прекрасно на всеки тип мазилки, шпакловки, лепила за тапети и декоративни пана, блажни и латексови бои. За цялостната процедурата в едно помещение, фирмата ни определя като срок един работен ден.

Модерните плоскости с окачване са преобразяващ естетически детайл за всеки тип интериор. Освен споменатата красота, изолационни функции и противопожарен материал, те са отличават и с полезното свойство да прикриват неравности, вдлъбнатини и пукнатини в горната хоризонтална зона на пространствата.  Невероятна комбинация от уют, топлина и приятна тишина, те подкрепят и енергийната ефективност на апартамента/къщата.

Хол

Холът е пространството, където посрещаме гостите си и с чиято визия представяме едно свое лице пред света.  Добре изглеждащият и поддържан таван е също толкова важен за интериорът, както топлината и уютът. Когато обаче таванът е замърсен, напукан или видимо остарял, елегантната визия не може да бъде постигната.

Изборът и подредбата на атрактивни разцветки, материали и дизайн за мебели, подове, стени, няма да прикрият проблемът с грозният и захабен таван. Напротив, те го подче3ртават. В такива случаи, модерните окачени таванни плоскости за хол са спасението за красивият ви интериор, което се вписва във всеки стил на обзавеждане. Едновременно се предотвратяват неприятните мокри процеси, а върху конструкцията се оказва съвсем незначително натоварване.

Спалня

Спалнята е помещение за релаксация, несравнимо с друга стая. Функцията му е да предразполага към пълно отпускане на сетивата. Част от условията за целта са е достатъчната тишина и оптималните температурни условия във всеки сезон. Те се постигат бързо и лесно, с монтиране на окачен таван за спалня.

Красивият таван е елегантна, но много мощна преграда срещу всеки тип външни въздействия, най-съществени сред които са шум и влага. Те не допускат избиване на влажни петна при водопроводни повреди, проникване на силен студ или горещина, както и глъчката от оживените улици или купонът у съседите ви. С тях можете да си почивате по всяко време на денонощието, без да чувате нито звук, който да смути покоят ви.

Предпочитани компоненти както за апартаменти, така и за еднофамилни къщи, атрактивните окачени тавани за спални са вашето бягство от градската джунгла. Освен визуалните си свойства, в каталога ни те присъстват с изключително изгодни цени.

Кухня

Кухнята е сред най-изложените на застоял въздух, замърсявания и влага помещения. Приготвянето на храна е причина за постоянни изпарения от готварските съдове и електроуреди. Допълва ги токсичното излъчване на мръсните и мазни наслоявания, натрупани по стените и таваните.

Тези състояния се срещат във всяка втора кухня, а единственият начин за ограничаването им са адекватните превантивни мерки. Като такава можем да предложим монтажът на прекрасните ни окачени таванни покрития за кухни. Гипсокартонените плочи с модерен дизайн могат да бъдат променяни в желаната декоративна форма - те са подходяща база за влагоустойчиви бои и мазилки, ефектни и лесни за почистване.

Детска стая

Изграждане на този тип таван за детска стая често е планирана процедура. Тя е разумно и здравословно решение за бъдещите “покои“ на малкият човек, тъй като ще му осигури топлината, сигурността и уютът, изключително важни за първите месеци след раждането.

Това е най-висококачественият технически и интериорен модел за напълно разрешаване на обичайни проблеми - шума, висока влажност и липса на термоизолацията (особено нужна за последни етажи и тавански помещения). В случай, че детската спалня е локализирана в приземно помещение, именно тези материали са единственият начин да отглеждате детето си точно там. Влажността е основен проблем за ниските етажи, с който трудно се справите по друг начин.

Дневна

Поръчките на гипсокартонени плоскости за таван на дневна и трапезария са чести. Инсталирането на тези компоненти е особено търсено при реновирането на стар градеж, и то предимно помещения с дървен гредоред в горната си част. Те са и единственото подходящо решение при ремонт на каратаван.

Предимство за целта е скоростта на изпълнение и изгодната стойност на поръчката, сравними с по-мащабни строителни процедури. Този модел таванни плоскости са толкова предпочитано решение и заради минималното тегло на конструкцията. Монтирането им е изключително предпочитано за тухлени или панелни жилища отпреди 50-60 г.

За преходните помещения

Изграждане на окачени тавани за коридор е от най-популярните услуги сред потребителите ни. Старото строителство създава тавани с доста висока локализация, в сравнение с днешните градежи. Освен това, остарелите сгради се отличават с по-високи таванни плоскости в коридорите, отколкото в останалите помещения. Тази особеност е причина за проблеми със звукоизолацията, а и е немалка трудност при затопляне на тези пространства през зимата.

Монтажът на тези интериорни компоненти в антрето също се радва на засилен потребителски интерес. Като представителна извадка на всеки дом, предверията се радват на широко внимание още от древността. Те са първото и последно помещение, което виждат външните посетители, и основното впечатление, с което ще напуснат вашето лично пространство. Окаченият таван ще ви помогне да ги изпълните със стил, топлина и уют, а ние ще ви предложим най-изгодните за окачени тавани цени.

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ