Отпушване на шахти в София от SOS ВиК

отпушване на шахти

Цени
Отпушване на шахти От 65лв
Свържете се с нас при проблеми със шахтите

Фирма SOS ВиК предлага диагностика и професионално отстраняване на всякакъв тип проблеми на водопроводни и канализационни инсталации. Към тях ние добавяме професионално отпушване на шахта за територията на град София – отговорна и всеобхватна услуга на разположение както на всеки частен потребител, така и на всички големи бизнес корпорации и дори държавните институции. Изпълняваме необходимите действия с гъвкавост и адаптивност, съобразно особеностите на терена, размерът на проблема и най-вече – бюджетът на клиентът.  

Шахтите – изключително опасни при запушване

Шахтата е подземен изкоп с много съществена роля за ВиК и канализационната система. Оттичането на отходните течности и дъждовният дебит зависи основно от изграждането и състоянието им.  Те обаче често са подценявани като фактор, а откритата им локация спомага за това – функционалността им е отговорност на държавните институции.

Всъщност, фирмите за ремонт на запушени шахти са изключително необходими именно в големите градове. Огромният брой жители предопределя и трафикът, а оттам и свръхнатоварените пътна и пешеходна инфраструктура. Именно върху тях се отразява видимо наличието на проблем с централна шахта. 

Подземната шахта може да се напълни с различен вид отпадъци - отчупени клони, листа, кал и други естествени индустриални замърсители. Те запушват сравнително тесните пространства, а това на свой ред затруднява оттичането на излишните отходен и дъждовен дебит.

Проблемът се проявява чрез дълбоките локви след обилни валежи, както и чрез характерен неприятен мирис у дома ви. Придружен с видимо забавено изтичане на водата, той е признак за необходимост от специалисти с опит в отпушването на канали.

Запушването действително причинява сериозни неприятности. Когато шахтата е пълна с отпадъци, течностите не откриват артерията за придвижване към централната градска канализационна област, а започват да избликват извън запушената плоча, на нивото на земята.

Подценяването на проблемът води до натрупване на завиден дебит от замърсени отходни води или дъждовни локви, които скоро се превръщат в такива. Ако оттичането не се възстанови, количеството мръсна вода продължава да расте и застоява. Резултатът е отблъскващ мирис, но и реален риск от предизвикване на затруднителни ситуации:

  • Разпространяване на болестотворни микроогранизми и вируси;
  • Заледяване при минусови температури;
  • Наводнение в подлези и по-тесни улички;
  • Затруднено пешеходното и автомобилното придвижване;
  • Подкопаване, загниване и разрушаване основите на близките сгради

Защо да ни се доверите

Ние сме правилният избор, когато търсите фирма за отпушване на шахти във всеки от многочислените столични райони. Едно от основните ни предимства е денонощното работно време и удивително бързата ни реакция в рамките на минути.

Когато и да се свържете с нас, сме готови да изпратим квалифициран екип с достатъчно модерно оборудване, за да реагира адекватно в изключително критични ситуации време на денонощието. Неудобните моменти и закъснялото обаждане са непознати понятия за нас – ние сме на линия 24 часа в денонощието.

Ние работим с много по-изгодни за възстановяване на запушена шахта цени, отколкото ще срещнете сред повечето фирми в сферата. Качеството на предлаганите от нас дейности е далеч над средното ниво, за което оказват влияние техническото оборудване и изключително квалифицираните ВиК специалисти. Стойността ни е подарък, с който печелим много редовни клиенти.