Отпушване на шахти в София от SOS ВиК

отпушване на шахти

Цени
Отпушване на шахти От 65лв
Свържете се с нас при проблеми със шахтите

SOS ВиК е изцяло на ваше разположение при нужда от решаване на различни проблеми, свързани с водопроводните инсталации и канализационните системи. Наред с пълния набор професионални услуги, ние предлагаме също отпушване на шахти в София – дейност, от която могат да се възползват както малките частни клиенти, така и големия бизнес корпорации и държавните институции. Услугата е разработена така, че да бъде съобразена с нуждите и възможностите на всеки отделен клиент.

Защо не бива да пренебрегвате проблемите с шахтите?

Шахтите са съоръжения с изключително важно предназначение, но предвид факта, че се намират на открито, те биват често пренебрегвани както от обикновените хора, така и от държавните институции, отговорни за тяхното стопанисване. Истината е, че дейността по отпушване на шахти в столицата е най-необходима, тъй като това е многомилионен град с натоварени пътни артерии и пешеходни съоръжения, които страдат най-силно при неправилно оттичане на дъждовните и отпадни води.

Шахтите се запушват от различни причинители – листа от дърветата, кал, строителни отпадъци и др. По този начин се възпрепятства нормалното отвеждане на отпадните води от сградите – проблем, който можете да установите дори само с носа си. Ако забележите неприятна миризма от каналите и сифоните в дома си, придружена от по-бавното оттичане на мръсната вода, със сигурност ще се наложи да потърсите фирма за професионално отпушване на канали в София.

Запушената шахта е проблем, който не бива да подценявате, тъй като това ще доведе до излизане на отпадните води на повърхността, вместо да се насочат към основната градска канализация. Неглижирайки този проблем, много скоро ще се срещнете с различни по големина локви мръсна вода в близост до сградата, която обитавате. Освен с неприятната си миризма, те могат да бъдат изключително опасни, тъй като са предпоставка за:

  • Развитие на зарази;
  • Образуване на заледяване;
  • Наводняване на подлези при проливни валежи;
  • Затрудняване на пешеходното и автомобилното движение по улиците;
  • Подкопаване и разрушаване основите на сградите, намиращи се в съседство.

Защо да ни се доверите?

Ние сме най-удачното решение при нужда от отпушване на шахти в столицата, заедно с многобройните ѝ квартали, тъй като имаме пълната готовност да реагираме незабавно, независимо от часа на вашето позвъняване. Ние разполагаме с дежурни екипи, подготвени да се отправят в най-кратки срокове към критичните точки по всяко време на денонощието. За нас няма неудобни моменти и неподходящи часове, защото работният ни график е 24/7.

Цените на професионалните ни услуги са основен аргумент в наша полза. Ние предлагаме качествено и бързо отпушване на шахти на невероятно достъпни цени. Предвид факта, че в работата си използваме най-модерната професионална техника и най-добрите специалисти в областта на ВиК услугите, цените ни са бонус, от който не можете да си позволите да не се възползвате.