Отпушване на тръби в София от SOS ВиК

отпушване на траби

Цени
Отпушване на тръби От 45лв
Свържете се с нас при проблеми с тръбите

На нас можете да разчитате изцяло при нужда от отпушване на запушени тръби, независимо къде се намират, какво е тяхното предназначение или от какъв материал са изработени. Тръбите са наша специалност и ние се справяме както с най-старите и амортизирани водопроводни системи, така и с най-модерните съоръжения.

Какво можете да очаквате от нас?

От нас можете да очаквате всичко, присъщо на един доказан професионалист. Освен качествено и трайно отпушване на ВиК тръби, ние предлагаме също комуникативност, коректност, ниски цени и възможност да покрием един толкова голям по площ регион, какъвто е столицата с прилежащите към нея квартали.

Освен висок професионализъм, бързина и качество, ние предлагаме също:

Възможност да отпушим различни по вид и предназначение тръби

Познавайки в детайли всички компоненти на една водопроводна система, ние се справяме успешно с всички видове тръби, в които може да възникне запушване. Като част от професионалните ни услуги е качественото отпушване на тръби за топла вода. Независимо дали сте абонат на топлофикация или ползвате собствен енергоизточник за затопляне на водата, отпушването на тръбата, по която протича затоплената вода е максимално лесна задача за нас.

Сред дейностите, включени в услугата отпушване на тръби влизат също:

Отпушване на канали

Тъй като на запушване най-често подлежат тръбите, отвеждащи отпадните води, многобройните ни клиенти ни търсят ежедневно за отпушване на канализационни тръби. Това могат да бъдат тръбите на тоалетни или на кухненските мивки, които са обект на по-агресивно и интензивно използване. Сифоните в банята, в това число и тези на мивките, са също част от нашето професионално внимание. Справяме се успешно не само с отстраняването на авариите, но и с по-сложната част – локализирането на проблема.

Отпушване на тръби за питейна вода

Ние няма да допуснем да живеете в неудобство, лишавайки се от питейна вода. Запушването в този случай се дължи на по-сложни фактори, като най-често причина за това е остаряла, корозирала и дори спукана, освен запушена тръба. Независимо от причинителя, ние можем да се заемем незабавно с отпушване на тръба, която възпрепятства доставянето на чиста вода в дома ви, така че животът ви да се върне бързо към нормалния си ритъм.

Отпушване на водосточни тръби

Освен с възстановяване на проходимостта на водопроводни и канализационни тръби, ние се занимаваме професионално и с отпушване на водосточни тръби. По този начин ви спестяваме нуждата да търсите услугите на друг специалист, които могат да се окажат много по-скъпи от нашите. Към водосточните тръби подхождаме със същото внимание, с което възстановяваме нормалната работа и на останалите ВиК тръби.

Висок професионализъм в комбинация с най-добрата професионална техника

Не ви съветваме да се заемате сами с отпушването на запушените тръби във вашия дом, търговско помещение, хотелски комплекс или ресторант. Без да разполагате с нужните познания и технически ресурс, вие рискувате да причините голям брой допълнителни поражения. В крайна сметка, все пак ще ни повикате, но междувременно ще изгубите много повече време, а и пари.

Ние се гордеем да използваме в своята работа двата най-важни ресурса – опитът и добрата професионална техника. Благодарение на тях можем да ви предложим максимално бързо и качествено отпушване на тръби, при това на цени, които спокойно можете да си позволите. Оставете сложните задачи на професионалистите. Запушените тръби са проблем, който не може да ни уплаши.