Поставяне на гипсокартон в София от SOS ВиК

полагане на гипсокартон

Цени
Полагане на гипсокартон 30лв на кв.м. с включени материали
Свържете се с нас за оферта за полагане на гипсокартон

SOS ВиК извършва пълна гама ремонтни услуги за водопроводни и канализационни компоненти. В списъкът попада и процедурата с изключително евтините за поставяне на гипсокартон цени в София и съседните райони. Включваме я в списъкът с дейностите ни, за да ви спестим досадното търсене на няколко професионални фирми за стъпките в един ремонт.

Наемайки ни, вие откривате в наше лице консултант и приятел, който предлага качествени изпълнение на всички работни процедури по строеж и реновиране на помещения и отделни детайлни от вашият дом, офис, фирмен обект, обществена сграда и др. Поръчайте цялостно изграждане на водопроводна инсталация, като не пропускате услугата монтаж на гипсокартонени плочи, предназначена специално за помещения с висока влажност!

 Полагането на плоскостите винаги е последваща процедура след изграждане на водопроводната и канализационна мрежа. Тя “запечатва“ тръбните компоненти с устойчиво непропускливо покритие и предхожда поставянето на облицовки (теракота или фаянс), умивалници, тоалетни чинии, казанчета, смесителни кранове и др.

Нужно ли е полагането на гипсокартон

 Поставяне на гипсокартонови плоскости е изключително търсена и поръчвана услуга от потребителите. Тъй като предотвратява появата на мухъл в пространства с повишена влага, тя е естествено предпочитана за помещенията, в които активно се използва течаща вода, като кухня и баня. Логичен завършек при цялостен ремонт на баня - подмяна на облицовка или ВиК инсталация, тя е крайният “декоративен“ етап на строителните дейности. Екипът ни извършва прикрепване на гипсокартонени плоскости в баня и кухненско помещение при желание. Цените ни са изключително приемливи, а предимството – че поръчвате и получавате цялостен ремонт, без търсене на опитни фирми за монтиране на гипсокартоново покритие.

Този строителен материал е силно влагоотблъскващ. Тази е основната причина за широкото му приложение при изработка на преградни стени, предстенни обшивки и окачени тавани, предназначени специално за помещения с повишен процент влага.

Гипсокартонът представлява текстура с гипсово ядро, което е специално импрегнирано срещу влагоабсорбация и обогатено със специални антимикотични добавки – ключово оръжие срещу развитие на токсичните гъбични спори. Присъствието му не само предотвратява появата на мухъл и плесени, но и въздейства върху вече възникналите опасни последствия от появата  им в мокрите помещения.

Как процедираме

Ние следваме препоръките на най-големите специалисти в сферата, а нашите служители притежават не по-малко технически компетенции и рутина, които проличават при услугата гипсокартонов монтаж. Започваме с обработка на базата – стена или таван, върху която ще бъдат положени плоскостите. Както при всяка процедура по монтаж, те трябва да бъдат идеално чисти, подравнени и изгладени. Тази стъпка не може да бъде пропусната.

Практическото прикрепване на гипсокартонов материал на стена или таван във влажно пространство като баня, приключва с изолация от влагата чрез хидроизолационни материали. Специалистите ни обръщат специално внимание и на степента на вентилация в помещението – никой професионален водопроводчик не пренебрегва тази особеност.

Специалистите в областта препоръчват монтаж на гипсокартонови плочи за таван или стени, с използване на два пласта от плоскости. Тази препоръка е особено полезна при поставянето им в банята – най-мокрото помещение. Всеки от слоевете е покрит с фуги, които се запълват с влагоустойчива фугопълнителна смес. Майсторите предвиждат и пространство за изходи на водопроводните и канализационни тръби,  които оформят с трион преди монтажа на плоскостите. Технологията на гипсокартон стена монтаж от два пласта е задължително за пространството, предназначено за вграждане на тоалетно казанче.

Монтажът с два пласта плочи се осъществява практически чрез рапидни винтове. Те трябва да се отличават с дължина, достатъчна за достигане и стабилно обвързване с основата. Технологията на двата пласта се използва именно за по-устойчива основа, понеже този тип плоскости са склонни към прегъване и пречупване при натиск.

Новоизградената стена/таван се покрива с влагоустойчива шпакловъчна смес, без пропускане главите на рапидните винтове. Качествената щпакловка е изключително важна процедура от цялостният ремонт на сградата. Тя е щит срещу напукването на стената при улягащите процеси в сградите.

Приключеният монтаж на гипсокартонени плоскости на таван позволява полагане на разнообразни повърхностни мазилки, латекс, облицовъчни плочи и много други видове съвременни облицовки. Ако те са покритие на таван, гипсокартонът се покрива с латекс или друг тип влагоустойчива мазилка –водоотблъскващите им свойства на покритията са точно толкова важни при подбор, както и естетическите им качества. Достатъчната височина на помещението позволява и изграждане на окачен таван.

Защо да се доверите на нас за тази услуга

Фирмата ни се стреми да е полезна на потребителите с винаги работещата стратегия „Всичко в едно”, като комплексната услуга ни най-малко не понижава качеството й. Екипът ни е подготвен да се заеме с цялостната услуга по поддръжка на дома ви, чрез създаване на модерна, уютна и здравословна среда.

От подмяната и изграждането на водопровод, до професионално уплътнение на тавани/стени с гипсокартонен материал– доверието в нас е началото на най-изгодната сделка, която сте сключвали наскоро. Освен изграждане на тръбните компоненти, ще се погрижим за облицовката, без да ви натоварваме с извозване на строителни отпадъци. Избирайки нас, избирате пълна гама услуги с цялата необходима грижа за дома ви.

Достъпни цени

Достъпните ни тарифи са това, с което окончателно печелим симпатиите на клиентите си. При нас ще откриете най-изгодните цени за прикрепване на гипсокартонени плоскости, които няма да затруднят нито един месечен бюджет. Стандартната за гипсокартонов материал цена монтиране няма конкретна стойност, тъй като се определя възоснова на фактори с променлива стойност. Всяка специализирана в сферата фирма предпочита работа по определена тарифа, но основният метод за изчисление е единица стойност за поставяне на гипсокартонови плочи цени на квадрат.

 Ние работим на напълно приемливи в сравнение с обичайните за инсталиране на гипсокартон цени, което е причина най-сетне да отхвърлите досадното отлагане. Заемете се с правилната изолация на най-влажните помещения в дома ви, които биха могли да увредят здравето ви!

Поставянето на този тип плоскости е най-функционалното решение за момента, което ограничава в минимална степен процентът влага във всяко пространство. По- важните им свойства и основна причина за популярността им обаче са ефективното предотвратяване на плесени и мухъл. Изгодните ни за гипсокартонов монтаж цени са възможността за предпазване от най-сериозните респираторни заболявания, особено ако сте предразположени към такива.

Услугата монтиране на гипсокартонови плочи на таван с цени, по-ниски от тези на голям брой фирми, вероятно ще привлекат вниманието ви. Качественото изпълнение – ще спечели доверието ви. Ниската за монтаж гипсокартонови плоскости цена не е примамка към услуга със съмнително качество. Специалистите ни наистина ще преобразят интериорните пространства в дома ви, поставяйки най-луксозните и полезни за здравето ви материали.

Рекламациите при нас са изключително рядко явление. Засенчват ги препоръки от доволни клиенти, които увеличават многократно броя на желаещите да се възползват от нашите услуги. Ако имате нетърпяща отлагане повреда, теч и влажни петна по стените – свържете се с екипа ни още днес, за да се възползвате от невероятно качество и изгодни за  монтаж на гипсокартон цени!

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ