Поставяне на гипсокартон в София от SOS ВиК

полагане на гипсокартон

Цени
Полагане на гипсокартон 30лв на кв.м. с включени материали
Свържете се с нас за оферта за полагане на гипсокартон

Наред с широк спектър водопроводни и ремонтни дейности, SOS ВиК ви предлага и поставяне на гипсокартон на ниски цени в София и съседните на нея населени места. Тази услуга е включена в огромния ни списък с професионални дейности, за да не ви се налага да наемате различни изпълнители при отделните етапи по изграждане или реновиране на вашия дом, бизнес обект, обществена сграда и др.

Освен, че ще изградим водопроводната инсталация във вашия имот, ние имаме пълната готовност да пристъпим към монтаж на гипсокартон върху стена или таван в което и да е мокро помещение. Полагането на гипсокартонени плоскости се изпълнява след изграждане на водопроводната и канализационни системи и предхожда полагането на облицовките (теракота или фаянс), както и монтажа на мивки, тоалетни чинии, казанчета, смесителни кранове и др.

Защо е нужно полагането на гипсокартон?

Ние добавихме към професионалните си дейности и услугата поставяне на гипсокартон, тъй като тя е особено търсена от нашите клиенти. Особено подходяща при основен ремонт на бани, тази дейност е следващата стъпка, която можем да изпълним след изграждането на вашата нова ВиК система. Така няма да ви се налага да търсите други фирми за поставяне на гипсокартон.

Влагоустойчивият гипсокартон се използва при изграждане на преградни стени, предстенни обшивки и окачени тавани в помещения с висока степен на влажност. Неговото гипсово ядро е специално импрегнирано срещу поемане на влага и обогатено със специални антимикотични добавки. Този строителен компонент позволява да се избегнат опасните последствия от появата на мухъл и плесен в мокрите помещения.

Как процедираме при полагането на гипсокартон?

Ние следваме препоръките на специалистите, и при монтаж на гипсокартон за баня, полагаме върху плоскостите подходящите хидроизолационни материали, като държим и на оптималната вентилация на помещението. Предварителната обработка на основите (стени и тавани), върху които ще бъдат монтирани гипсокартонените плоскости е задължителна и екипът ни следва стриктно тази важна стъпка от процедурата.

След поставяне на гипсокартон на стена, плоскостите могат да бъдат покривани с подходящите видове мазилки, латекс, плочки и други съвременни облицовки. При таваните, гипсокартонът се покрива с латекс или други влагоустойчиви мазилки. При достатъчна височина на помещението, е възможно изграждането и на окачен таван.

В зависимост от нуждите на конкретното помещение, е препоръчително да се положат два пласта гипсокартонени плоскости. Това се прави най-често при поставяне на гипсокартон в баня, като фугите и при двата пласта се запълват с влагоустойчива фугопълнителна смес. Отворите за водопроводните и канализационните тръби се изрязват с трион преди монтажа на плоскостите. Използването на два пласта при монтаж на гиспокартон е задължително в помещенията, в които ще има вградени тоалетни казанчета.

При поставяне на гипсокартон на стена или таван с използване на два пласта плоскости, захващането се осъществява чрез рапидни винтове с достатъчна дължина, така че да се получи здраво свързване към основата. Двата пласта се полагат, за да се осигури допълнителна стабилност на основата, тъй като гипсокартонените плоскости позволяват известно прегъване при натиск.

Новоизградената стена задължително се шпаклова с влагоустойчива шпакловъчна смес, като се покриват и главите на рапидните винтове. Добре изпълнената шпакловка помага да се избегне напукването на стената при улягащите процеси в сградите.

Защо да се доверите на SOS ВиК за полагането на гипсокартон?

Основен аргумент в наша полза е предоставянето на услуга „Всичко в едно”. Ние можем да се погрижим за цялостното привеждане на дома ви в обитаемо състояние – от изграждането на водопровода до професионалния монтаж на гипсокартон за таван или стена. Можем да изпълним безупречно и облицовката на стените и таваните, като впоследствие извозим строителния отпадък. Избирайки нас, няма да ви се налага да търсите други изпълнители.

Достъпни цени

Достъпните ни тарифи са това, с което печелим доверието на своите клиенти. Ние предлагаме максимално изгодни цени за поставяне на гипсокартон, съобразени с възможностите на средностатистическия български потребител. Напълно разумните ни за поставяне на гипсокартон цени, ви дават възможност да изградите правилно банята и другите помещения с висок процент влажност, така че да избегнете появата на плесени и мухъл, които освен неприятен от естетическа гледна точка ефект, са и коварен причинител на сериозни респираторни заболявания.

Една от най-трудоемките процедури – поставяне на гипсокартон на таван е на цени, които ще ви спечелят незабавно. Държим да отбележим, че ниските цени при нас съвсем не са за сметка на качеството. Рекламациите при нас са рядко срещано явление, но за сметка на това препоръките от доволни клиенти увеличават многократно броя на желаещите да се възползват от нашите услуги. Свържете се с екипа ни още днес, за да се възползвате от невероятно ниски за професионално поставяне на гипсокартон цени.