Полагане на подова замазка в София от SOS ВиК

полагане на подова замазка

Цени
Полагане на подова замазка От 200лв
Свържете се с нас за оферта за полагане на подова замазка

Фирма SOS ВиК е наясно, че проектирането, изграждането и ремонтът на нов дом може да представлява нелека задача. За да получим мечтаният уют и комфорт, обикновено се нуждаем от услугите на многобройни специалисти, каквито трудно откриваме в рамките на една организация. 

Функционалността на новият ви фирмен обект е възможна само след преминаване пред същите етапи. Ние спестяваме този дискомфорт, включвайки в огромният списък с услуги, част от които са изграждане на водопровод, канализация и електроинсталация, услугата професионално полагане на замазка за под. Поръчайте я като единична услуга или в комплект с останалите дейности, представени във фирменият ни сайт – предлагаме изключително изгодна за подова замазка цена, която няма да ви разколебае!

Специфичното при услугата

Всяка строителна, водопроводна или обща монтажна дейност се отличава с определени особености, пренебрегването на които довежда до неуспешни крайни резултат. Същото важи и за поставяне на подова замазка, което е нецелесъобразно преди обработка на тавани и стени. Ще ви предупредим за тази особеност, преди да започнем всякакви действия по извършването й.

Подовата замазка е базата, върху която се монтира меката или твърда подова настилка – паркет, теракота, дървено дюшеме, гранитогрес, PVC покритие или мокет. Тя е подготвителна процедура. Целта й е изравняване на вдлъбнатини и изпъкналости в циментовата градежна повърхност. Понякога е необходимо и осигуряване на наклон за оттичане на излишната вода – към сифоните в банята или към отводнителната система при тераса/балкон.

Настилката е неефективна и неестетична, ако основата не е обработена преди поставянето й. Замазката е именно такава обработка. Материалите и плътността й трябва да бъдат определени от професионалист. Дебелината на замазка на под винаги е пряко зависима от височината и твърдостта на настилката, която ще се постави над нея.

Кога се поръчва измазване на подова повърхност

Потребителите поръчват тази услуга при изграждане на нови обекти и основен ремонт, който включва и подмяна на настилката. Ако решите да замените мокетът с паркет, подмяната на замазката отдолу се включва като задължителна придружаваща дейност. Отстраняването на старата настилка е последвано от премахване на долна конструкция и стара конструкция под нея, полагане на нова основа и монтиране на избраната подова повърхност отгоре.

Отделянето на паркета намалява нивото на подовата зона спада с около 10 см, а понякога и с 12-14 см. Подобна разлика е запълнена от поставяните подови замазки. Както споменахме, плътността им се адаптира според основната настилка, която ще бъде монтирана над тях. 

Заявката за такава услуга е възможна едва след избор на подовата повърхност на интериора/екстериора, когато специалистите ни ще могат да предложат вид и определена цифра за плътността на замазката. При нас ще откриете едни от най-изгодните за подова мазилка цени, изчислени според площта на пространството. Изпълняваме процедурата за обекти от всякакъв тип.

Възползвайте се от качество на достъпни цени

И тази наша професионална дейност се изпълнява съгласно фирмената ни стратегия: сума, приемлива както за обикновеният гражданин, така и за бизнес компании с огромен мащаб. Освен достъпна за замазване на под цена, предлагаме на клиентите си действително професионална техническа работа, изпълнена в съвсем кратък срок. Искаме да ви улесним, спестявайки ви максимално битовите неудобства при строеж и ремонт, и влагаме всичко от себе си, за да го постигнем. 

Изградете най-важната основа в дома си – подът, достатъчно стабилна да понесе всички тежести на дългогодишният дом, магазин, заведение и офис. Това може да се постигне единствено с качествената основа, която същевременно удължава експлоатационния живот на настилките. Разместване на паркети, отваряне на фугите между плочките, лоша нивелация - всичко това ще остане непозната практика за вас, ако поръчате от нас подови замазки с цени, ориентирани към удобството на клиента.

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ