Полагане на подова замазка в София от SOS ВиК

Цени
Полагане на подова замазка От 200лв
Свържете се с нас за оферта за полагане на подова замазка

Ние от SOS ВиК знаем какво предизвикателство може да бъде изграждането на нов дом или неговото ремонтиране, особено предвид нуждата да се търсят различни фирми и специалисти за различните дейности. Това важи в пълна сила и за търговските, обществените и всички други обекти. За да не ви се налага да наемате отделни изпълнители при всеки етап от ремонта, ние разработихме услугата полагане на подови замазки, която можете да използвате самостоятелно или заедно с другите ни дейности.

Кое е специфичното при тази услуга

И при тази наша услуга, както при останалите ни професионални дейности има специфични моменти, с които следва да се съобразите. Така например, полагане на подова замазка не може да се изпълни преди таваните и стените в помещението да са окончателно завършени. Обмислете внимателно дали е настъпил моментът да се свържете с нас и да заявите тази услуга.

Замазката на пода се прави с цел да се подготви подът за окончателната настилка – паркет, теракота, дървено дюшеме, гранитогрес, PVC покритие или мокет. С нея се коригират неравностите в циментовата основа, а в някои случаи се придава нужния наклон за оттичане на водата – към сифоните в банята или към отводнителната система при открити тераси.

Важен момент преди полагане подовите настилки е правилната подготовка на основата. Това включва не само полагане на подова замазка, но и избор на материалите, от които да бъде изготвена, както и дебелината на слоя, който ще бъде положен под формата на замазка. В зависимост от плътността на основната подова настилка – плочки, паркет, мокет, се определя с точност на каква височина да бъде изпълнена замазката.

Кога тази услуга е изключително необходима?

Нашата услуга поставяне на подова замазка е на максимално достъпни цени и може да се изпълни както при новопостроени жилища, така и при основни ремонти, когато подлежи съществена промяна на настилката. Например, ако сте решили да замените стария естествен паркет с нова настилка – теракота, ламинат или друг вид, ще бъде нужно полагане на замазка след премахването на стария паркет, заедно с дървената скара, върху която е нареден.

След премахване на паркета нивото на пода спада с около 10 см, а на места и с около 12-14 см. Тази разлика следва да се компенсира от замазката, като се вземе предвид и дебелината на основната настилка, която ще бъде поставена впоследствие. Това означава, че можете да заявите услугата, едва след като сте избрали какъв ще бъде окончателния под в помещението, за да може нашият екип да определи вида и дебелината на подовата замазка.

Възползвайте се от качество на достъпни цени

Цените ни при полагане на подови замазки са достъпни както за редовите потребители, така и за големите бизнес клиенти. И тази наша услуга е с перфектното съотношение между качество и цена, като освен безупречно изпълнение, вие ще получите и максимално експедитивна работа, за да не се налага да търпите дълго неудобствата, придружаващи всеки ремонт.

Супер изгодните ни за полагане на подова замазка цени ви дават възможност да направите перфектната подготовка на основата на подовете в своя дом. Подготовката е именно факторът, който определя експлоатационния живот на подовата настилка. Разместване на паркети, отваряне на фугите между плочките, лоша нивелация – това са все последствия от лошо изпълнената подова замазка.