Смяна на щрангове в София от SOS ВиК

смяна на щрангове

Цени
Смяна на щрангове От 110лв
Свържете се с нас за смяна на щрангове

Наред с пълната гама професионални ВиК услуги, извършваме също смяна на щрангове – отново на едни от най-изгодните цени. Тази услуга спада към планираните ремонти, които нашият водопроводчик в София ви съветва да не отлагате твърде дълго, тъй като амортизираните водопреносни системи са предпоставка за загуба на вода и топлина, както и сериозен риск от възникване на по-сериозни аварии.

Извършваме смяна на ВиК щрангове, както и подмяна на тръбите на парни инсталации, като заменяме старите корозирали тръби с полипропиленови, пригодени да служат практически вечно. Това е ремонт, който изпълняваме в най-кратки срокове, за да не се налага продължително спиране на течащата вода и отоплителната инсталация във вашия дом, търговски обект, обществена сграда и т.н.

Услугата смяна на щрангове е на максимално достъпни цени, но въпреки това се изпълнява по най-високите критерии за качество. Екипът ни е съставен от доказани в своята област специалисти, които са внимателно подбрани и отговарят на изискванията за изпълнението на тази сложна и много отговорна работа. При подмяната на щрангове, нашите служители действат също толкова умело, както при изпълнението на всички останали дейности.

Какви са нашите предимства?

Сред безспорните ни предимства са определено изгодните ни тарифи. Ние сме сред малкото фирми за смяна на щрангове в София, които се ползват с доверието не само на големите клиенти, но са и предпочитани от редовите български потребители. Наред с разумната стойност на услугата, ние ще ви помогнем да намалите разходите, като ви препоръчаме техническите решения, които са с най-добро съотношение между качество и цена.

Модерната професионална техника, с която работим е друг плюс, който не можем да не изтъкнем. Перфектното оборудване ни позволява да работим максимално бързо, без бързината да се отразява негативно на качеството крайния резултат. Благодарение на техническата ни апаратура, ние можем да извършим смяна на вертикални щрангове на водопровод или парна инсталация в рамките на един ден. Същото, разбира се е валидно и при подмяна на хоризонтално разположени тръби.

Как действаме?

При нужда от смяна на водопроводни щрангове или щрангове за парно, ние насрочваме дата за оглед на място, с цел да планираме перфектно изпълнението на операцията. Огледът се извършва от наш експерт, който ще ви посети в удобно за вас време. Посещението се извършва безплатно и не ви обвързва с никакви ангажименти. Целта на огледа е да ви бъдат предоставени основните насоки, относно времетраенето на ремонта, начина на изпълнение, вида на използваните материали и разбира се – цената.

Уверяваме ви, че консултацията на място е от огромно значение както за вас, като поръчители на ремонта, така и за нас като изпълнители. За нас е от особено значение дали предстои смяна на вертикални щрангове за парно или смяна на хоризонтални щрангове на водопроводната система. Особеностите на сградата, наред с вида на строителството, геометрията на помещенията и типа на щранговете, подлежащи на подмяна, са от ключово значение за бързото изпълнение на ремонта и финансовата му стойност.

Определяйки с точност стойността на услугата, включваща и използваните материали, в случай че са предоставени от нас, ние ви даваме възможност да се подготвите за финансовата тежест на ремонта. Можете да бъдете напълно спокойни, че предварително уточнената цена няма да се промени, в случай че не се налага отклонение от предварително изготвения план на действие. При техническото изпълнение на ремонта ще бъдат вложени материали, отговарящи като вид, качество и цолаж на съгласуваните с вас характеристики.

Независимо дали подменяме цялата налична инсталация или извършваме подмяна на само един компонент, напр. смяна на хоризонтален щранг, ние следваме утвърдените в практиката принципи на работа. В екипа ни винаги има отговорник и технически ръководител на целия проект, както и експерт по качествен контрол, който проверява качеството на изпълнение след приключване на работата. След завършване на ремонта провеждаме задължителните тестове на инсталацията с възстановяване на водоподаването.

Операцията по подмяната на щрангове, дори когато се касае за смяна на вертикален щранг на ВиК инсталацията е дейност, с която не можете да се справите без професионална помощ. За целта са ви нужни услугите на лицензирана фирма, която да ви гарантира дългогодишната експлоатация на обновеното съоръжение. Ние предоставяме и дългогодишно гаранционно обслужване, наред с отстраняване на нововъзникнали проблеми.

При договаряне на услугата смяна на щрангове, вие имате възможност да заявите и ремонт на вътрешната водопроводна инсталация в дома си, като по този начин се възползвате от известни отстъпки в цената и си спестите неудобството от ново прекъсване на водоснабдяването. Ако забележите, че кран, тръба или друг компонент от водопровода се нуждае от смяна, не се колебайте да посочите проблема на експерта, осъществяващ предварителния оглед.