Смяна на щрангове в София от SOS ВиК

смяна на щрангове

Цени
Смяна на щрангове От 110лв
Свържете се с нас за смяна на щрангове

Фирма SOS ВиК извършва разнообразни ВиК ремонтни дейности, част от които е професионалната смяна на щрангове – услуга с изключително приемлива стойност. Тя е в категорията “планиран ремонт”, която трябва да се извършва незабавно, според препоръките на всеки специалист. Пренебрегването на проблема води до дефицит на вода и затопляне, причинени от износените водопроводни тръби. Бързата подмяна на щрангове от водопроводчик в София е необходима и защото, освен бавен и слаботечащ поток вода, повредата често причинява и много по-съществени аварии.

Екипът ни има достатъчно опит в монтиране на нови ВиК щрангове, както и поставяне на тръби на парна инсталация. На мястото на корозиралите поцинковани тръби избираме детайли от  полипропилен, които остават в отлично състояние след години. Смяна на щранг е услуга, която извършваме в минимално кратки срокове. Целта ни е възможно най-малко потребителско неудобство,  заради липса на достъп до топла вода спиране и нефункционираща отоплителна система. Такава авария се отразява върху бита на всяка сграда, независимо дали се отнася за вашият дом, офис, магазин, заведение или друг тип обществена сграда.

Ние предлагаме изключително приемливи за монтаж на нов щранг цени, без да подценяваме качеството и крайният резултат на изпълнената дейност. За фирмата си сме подбрали екип от доказани и утвърдени професионалисти. Те са в състояние да се справят с абсолютно всяко предизвикателство на водопроводната система, което ни отличава сред много други фирми за ремонт на щрангове. При вграждане на щранг, специалистите ни влагат също толкова умение и опит, както и при всяка задача в графика си.

Нашите предимства

Почти никъде няма да откриете услуга на толкова изгодна стойност, каквато предлагаме ние. Неслучайно сме сред любимците едновременно на много средностатистически потребители, но и на големи бизнес корпорации и административни сгради. Това е най-яркото доказателство за уменията ни, но се дължи и на факта, че работим с един от най-изгодните за смяна на щрангове в София цени и този факт се оценя от всеки клиент.

Освен приемлива стойност обаче, ние предлагаме и много рентабилно предложение. Вместо да се стремите към понижаване цената на услугата, с наша помощ имате възможност да ограничите вложената сума. Ние просто ще  ви препоръчаме компоненти и инструменти с технически параметри, които са по-евтини, но също така устойчиви на експлоатация.

Друго основно предимство е техническото ни оборудване, което включва най-модерните разработки за диагностика и ремонт. Те спомагат за бързата реакция и установяване на проблеми, което дава възможността за светкавично отстраняване на дефектите, и ни превръща в една от реномираните фирми за поставяне на щрангове в София. Осланяйки се единствено на съвременните машини, екипът ни се справя със подмяна на вертикален щранг за парно или водопровод, само за един работен ден. Приблизително толкова експресно се случва и професионалната смяна на хоризонтални щрангове.

Какъв е методът ни на работа

Поставянето на нов щранг за ВиК или парна инсталация се подготвя предварително, с избор на дата за оглеждане на терена. Само така сме сигурни, че ще ви предложим оптималният ремонт за вашите условия. Уточняването на посещението на нашият служител се извършва по телефона и изцяло съобразено с графика ви.

То няма ви струва абсолютно нищо, но осигурява изключително ценни препоръки. Специалистите ни маркират вероятната продължителност на ремонта, техническият вид на процедурата, оборудването, което ще използваме и най-важното за вас – какъв разход ще представлява процедурата за вас.

Посещението-консултация ви е необходима и не бива да се подценява. В противен случай екипът няма трудно ще се ориентира в локацията на повредата и значението й за цялата инсталация. Инженерите трябва да знаят дали проблемът ще се разреши със  смяна на вертикален щранг за парно или пък, напротив - подмяна на хоризонтален щранг от водопроводната инсталация. Интервенциите са коренно различни, изискват различна апаратура и материали на новите тръби.

Освен това, типът градеж на самата сграда и годините на строителството й, както и разположението, и дизайнът на пространствата в нея, винаги оказват влияние върху изпълнението на толкова отговорен проект.  Цената също се повлиява от тези подробности.

Сумата, фиксирана по време на предварителният оглед, до голяма степен зависи от материалите на новите тръби, ако решите да ги закупите от нас. Така имате точно определен бюджет, който можете да откажете или да приемете, подготвяйки се за разходите предварително.

Веднъж установената цена е окончателна. Изключение е възможно единствено при инцидентна промяна в начинът на ремонт, наложена след започване на работа. Техническото оборудване, което ще ви предоставим, е от компоненти с идентични размери, цолаж и параметри, но надвишаващи по качество тези, които подменяме.

Работата ни протича по предварителен график. Разчитаме на такъв както при подмяна на отделни детайли, като монтаж на вертикални щрангове, така и при нужда от изграждане на нова инсталация. Процедурите се извършват под надзора на технически ръководител и отговорник, и експерт по контрол на качеството.

Той преглежда извършените поправки  и на когото дължим винаги точните си и успешни резултати. Приключването на проектът винаги се придружава от тестване на преработената или съвсем нова инсталация с възстановяване на водопренасянето.

Подмяната на този тип тръби е един от най-трудните водопроводни ремонти . Самостоятелното му извършване е невъзможно, дори и ако вие сте с диплома за професионален водопроводчик. Техническата апаратура, която е изключително необходима  за целта, не е достъпна на пазара.

Освен това, само лицензирана фирма може да потвърди сигурната дългогодишна експлоатация на ремонтираният участък. Възползвайки се от нашите услуги, получавате и гаранционно обслужване при необходимост, включващо премахване на нововъзникнали проблеми.

При предварителната консултация можете да сигнализирате и за всеки друг проблем във водопреносната система. Това е начин да извършите всички неудобни, но наложителни процедури наведнъж, като си гарантирате сигурно водоснабдяване, а и да получите отстъпки от цялата стойност. Не се колебайте да споделите оплакванията си относно всяко протекло кранче, тръба или запушен сифон, по време на огледа.

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ