Смяна на спирателен кран в София от SOS ВиК

монтаж на спирателен кран

Цени
Смяна на спирателен кран От 10лв/брой
Поискай оферта за смяна на спирателен кран

Услугата смяна спирателен кран е достъпна за всеки. Както частни лица, така и фирми и държавни институции могат да се възползват от богатия ни опит, задълбочени познания и отлична техническа екипировка, които винаги използваме в своята работа. Подмяната на спирателни кранове е дейност, която може да се изпълни единствено от доказани ВиК специалисти, тъй като при нея рискът от възникване на непредвидени ситуации е наистина сериозен.

Защо да се обърнете за помощ към нас?

Сред ключовите ни предимства е денонощният ни работен график. Ние сме на ваше разположение 24/7 – 365 дни в годината за изпълнение на всички отговорни ВиК задачи, включително при нужда от смяна на спирателен кран на достъпна цена. Тази дейност спада и към плановите ремонти и към аварийните ситуации, така че не се колебайте да ни потърсите както за уговаряне на ремонт, така и при нужда от спешна смяна на спирателния кран във вашата сграда, дом или имот.

Изгодните ни цени са факторът, който винаги накланя везните в наша полза, тъй като финансовата стойност на професионалните услуги е от огромно значение за редовите потребители. Ние предлагаме едни от най-изгодните цени за смяна на спирателен кран, като в тарифата са включени най-добрите технически компоненти, модерна професионална апаратура и работата на доказали се в своята област експерти. Всичко това ви гарантира, че ще получите изгодна услуга от най-висок клас.

Защо смяната на спирателния кран е работа за специалистите?

Спирателният кран е познат още като главен водопроводен кран, отличаващ се с това, че се монтира преди всеки водомер в частни домове, жилищни блокове, търговски помещения, обществени и бизнес сгради. Спирателният кран, както всички останали елементи на водопроводната система подлежи на амортизиране, което в даден момент налага неговата подмяна.

При дефектиране или каквато и да е неизправност в спирателния кран, нашите екипи са готови да извършат бързо и професионално неговата подмяна с нов, който да ви служи безупречно и дълго. Ние имаме познанията и техническата подготовка да изпълним задачата адекватно, в зависимост от това дали конкретният кран е изработен от полипропилен (PPR), месинг или друг вид метал. Екипите ни винаги разполагат с подходящите резервни части и инструменти, необходими за осъществяване на подмяната.

При смяна на спирателния кран е необходимо прекъсване на централното водоподаване в сградата. Когато по една или друга причина това не може да бъде направено, ние сме готови да пристъпим резервен план на действие, а именно - смяна на спирателен кран под налягане. Това е работа, с която могат да се справят единствено професионалистите. Не се опитвайте да изпълните операцията сами, защото рискувате да причините наводнения, които винаги са съпроводени от сериозни финансови щети.

От огромно значение за бързото изпълнение на операцията е достъпът до местата, в които се намира кранът за централното водоподаване към сградата. За нас е важно да ни осигурите този достъп, за да не се налага да прибягваме към по-сложните методи и технологии на изпълнение на задачата.

Уговаряйки услугата, е необходимо да осигурите отговорно лице, което да насочи екипа ни към местоположението на главния спирателен кран, подлежащ на подмяна. Техническото изпълнение при смяна на спирателен кран при нас е винаги безупречно, което ви гарантира безпроблемна и безаварийна работа на цялата водопроводна инсталация.