Смяна на спирателен кран в София от SOS ВиК

монтаж на спирателен кран

Цени
Смяна на спирателен кран От 10лв/брой
Поискай оферта за смяна на спирателен кран

Услугата смяна спирателен кран е достъпна и често необходима в частни имоти, но и в редица търговски и административни институции. SOS ВиК предлага дългогодишният си опит, познания и техническо оборудване, които винаги решават положително крайният изход от ремонта.  Поставянето на нови спирателни кранове е сложна професионална процедура. Извършването й от водопроводчици с ниска квалификация крие множество рискове, един от които е възникването на непредвидени ситуации или необходимостта от повтаряне на манипулацията с нов кран – усложнение, което включва и допълнителни разходи.

Кои сме ние

Екип водопроводни специалисти с висока квалификация, които работят с ненормиран график. Работим 24/7 – 365 дни в годината, предлагайки аварийни вик услуги и реагирайки незабавно на повреди от всякакъв тип, включително най-сериозните аварийни инциденти. 

Поставяне на основен водопроводен елемент е една от многото фирмени услуги, причислена към предварително планираните ремонти, но и към аварийните ситуации. Свързването с нас е разумно решение, както за консултация и уговаряне на ремонт, така и при неприятно протичане, което затруднява използването на течаща вода и рискува обзавеждането в обекта ви. 

Фирмата ни офертира с много изгодна за поставяне на главен водопроводен детайл цена. Това е предимство в очите на потребителите, които често стават наши редовни клиенти, привлечени от висококачествената услуга, бърза реакция и невероятно дългосрочна експлоатация на компонентът. 

Когато зад приемливата сума не се крие никаква уловка, а специалистът подбира детайли от първокласен материал, според последните европейски стандарти, и ги поставя лесно и сигурно, с помощта на най-актуалната техническа апаратура, то тогава услугата се определя като експертна.  Експертните водопроводни услуги рядко се откриват на толкова изгодни стойности.

Защо тази услуга е строго специализирана дейност

Спирателният кран е главен водопроводен елемент. Той се монтира преди водомерът и тази последователност важи за всеки тип сграда - частни домове, жилищни блокове, търговски помещения, обществени и бизнес сгради. Този компонент е също толкова застрашен от амортизация, както и всеки друг детайл от водопреносната система. Рано или късно, възниква необходимостта от замяната му с нов.

Нашата фирма има достатъчно задълбочени познания относно качествените материали при този тип детайли. Специалистите ни ще ви консултират за най-ефективният вариант с дългосрочна експлоатация за вашият обект, но в същото време ще предложат адекватно оборудване за подмяна на настоящата част - полипропилен (PPR), месинг и всякакъв друг тип метална сплав.

Подмяната се извършва с най-модерната апаратура, протича в рамките на броени минути и осигурява дълга експлоатация. Ние предлагаме винаги бързо, качествено и адекватно монтиране на нов компонент. То се изпълнява в определена последователност от стъпки. Едната е прекъсване на централното водоподаване в сградата. В случаите, когато това действие не може да се извърши, екипът ни разчита на допълнителна опция Б - смяна на спирателен детайл под налягане.

Това е професионална процедура с изключително сложни етапи, която е привилегия на най-доказалите се специалисти. Изобщо не се опитвайте да изпълните операцията сами! Рискът от наводнения е реален и доста голям в този случай, а знаем че той е придружен от сериозни финансови щети.

Искате бързо извършване на задачата? Просто ни осигурете достъп до участъкът, където е монтиран кранът за централното водоподаване и се върнете при гостите си!. Задачата ще се изпълни бързо и ефективно, дори и без  включване на по-усложнените технологии от “тежката артилерия “.

Уговорете час за среща бързо и лесно по телефона, като не забравите да осигурите отговорно лице, отговарящо за насочване и ръководене на екипа ни. То трябва да ни посочи зоната, където е локализиран главната водопроводна част, след което пристъпваме към техническата подмяна. Можете за разчитате на перфектно изпълнена услуга, което ще си проличи по дългосрочната безаварийна работа на ВиК инсталацията.

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ