Смяна на тръби в София от SOS ВиК

смяна на тръби

Цени
Смяна на тръби Ф50- от 15лв/точка.
Поискай оферта за смяна на тръби

Наред с останалите водопроводни услуги в София, SOS ВиК ви предлага и смяна на водопроводни тръби на цени, които ще ви изненадат приятно. Подмяната на ВиК тръбите спада към планираните ремонти, макар че някои ситуации налагат незабавната подмяна на една или няколко от тръбите в дадена сграда.

Кога е наложително да подмените водопроводните тръби в дома си?

От услугата смяна на ВиК тръби можете да се възползвате при планирани ремонти, особено в банята, кухнята и други помещения, в които е нужна течаща вода. Според нас е крайно неразумно да вложите крупни финансови средства в реновиране на банята в дома си, без да подмените и остарелите и силно амортизирани тръби на водопровода и канализацията.

Използвайки остарелите съоръжения, вие не само получавате силно замърсена (а вероятно и токсична) питейна вода, но и излагате уютното си жилище на сериозен риск от наводнения. Всяка навременна подмяна на тръби в банята ви дава спокойствието, че няма да ви се наложи да къртите скъпата облицовка, за която сте платили огромна сума пари, поради поява на течове, корозия или запушване на водопровод и канализация.

Ако сте новодомци и ви предстои нанасяне в жилище с остаряла водопроводна система, препоръчваме да се насочите към нашата фирма за смяна на тръби в банята на изгодни цени, преди да започнете каквито и да е други ремонти. Тази услуга рано или късно ще ви бъде необходима, но ако я отложите във времето, ще се наложи да платите твърде висока цена – течове по скъпите подови настилки, скрити зад мазилките и фаянсовите облицовки спукани тръби, наводнени съседи... Все щети, които вие ще трябва да възстановите.

Непредвидените ситуации, които налагат спешна смяна на тръби в апартамент също не са никак малко, поради което е истинско щастие, че ние предлагаме експресни денонощни услуги. Когато някоя от тръбите в банята или кухнята ви неочаквано се спука, ние сме готови да извършим светкавична подмяна, без допълнителни такси за експресна услуга. Спешните мерки, за жалост са придружени от някои поражения върху интериора, ето защо ви съветваме да смените амортизираните тръби преди да пристъпите към обзавеждането на дома си.

Защо да заложите на професионалистите?

Смяната на водопроводни и канализационни тръби в една сграда не може да бъде изпълнена от който и да е домашен майстор или самозван водопроводчик. За целта са нужни отлични познания, относно работата на тези съществени съоръжения, както и богат опит и най-добрата професионална техника.

Не е разумно, с цел минимална икономия на средства, да поверите задачата в ръцете на некомпетентни лица. Ние ви предлагаме възможно най-изгодните за подмяна на тръби цени, при това придружени от пълна гаранция за добре свършената работа. Това, което само професионалистите в областта на ВиК услугите знаят е, че:

Видът на ВиК тръбите е изключително важен

Само опитен професионалист може да ви препоръча тръбите, които ще изградят водопроводната система в дома ви, а това е особено важно, тъй като видът им, наред с начина на тяхното полагане гарантира безопасното използване на водата в цялото жилище, а и в цялата сграда. Нашият екип използва единствено и само най-качествените съвременни водопроводни елементи, за да гарантира дългосрочната и пълна функционалност на водопровода в дома ви.

Правилното разпределение на ВиК тръбите е ключов момент

При смяна на ВиК тръби в баня или друга „мокра” точка в дома ви е от ключово значение как ще се изпълни прокарването на тръбите към местата, в които ще се използва водата. Тръбите се разпределят в перфектна конфигурация от щранга към различните точки, изискващи достъп до вода, като в банята това са: мивка, вана, душ, тоалетна чиния, биде, бойлер.

За кухнята е важно тръбите да се отведат така, че да позволят свързването на мивка, пералня, миялна машина и евентуално бойлер. Добре е да се остави възможност за свързване на тези части от обзавеждането при изграждане на водопровода, дори ако липсват в момента. Ще се изненадате колко трудно е да се изведе нова точка на водопровода, след приключване на неговото изграждане.

Нужно е вграждане на разпределител за безпроблемното използване на водата

При смяна на тръби в баня, нашите екипи спазват един много важен за безпроблемното използване на водата момент – вграждането на воден разпределител. Разпределителят е специално устройство, чието предназначение е да разпределя потока на водата по няколко тръби едновременно. Той се използва с цел да не се прекъсва водоподаването към душа или чешмата, когато друг консуматор, например пералнята започнете интензивно потребление на вода.

Регулатор за налягането се поставя при изграждане на нов водопровод или при цялостна подмяна на тръбите

Както разпределителят е важен за насочване на водата към всички водни точки, независимо от времето на тяхното използване, така и регулаторът за налягане на водната струя определя какво ще бъде качеството на водоснабдяването в дома ви. При цялостна смяна на тръби в баня, ние препоръчваме монтаж на регулатор в домашната ВиК система. Така ще се избегнат големите амплитуди в налягането, които могат да повредят тръбите на водопровода и канализацията, както и някои битови уреди.

Услугата смяна на тръби включва частична или цялостна подмяна на вертикално разположените тръби във вашия дом, а също и частична или цялостна смяна на хоризонтални тръби на ВиК инсталацията. Разбира се, от тази дейност могат да се възползват не само частни домове, но и големите търговски, административни и обществени сгради.