Смяна на тръби в София от SOS ВиК

смяна на тръби

Цени
Смяна на тръби Ф50- от 15лв/точка.
Поискай оферта за смяна на тръби

SOS ВиК е в списъка на реномираните специалисти в областта на водопроводни услуги в София. Една от дейностите на фирмата, изпълнени с първокласно качество, е смяна на водопроводни тръби с изненадващо изгодни цени. Поставянето на нови водопреносни елементи е определено като планирана процедура, въпреки неотложният понякога характер на интервенцията - аварията, засягаща множество помещения и апартаменти в жилищна или административна сграда обикновено не позволява отлагане.

Кога смяната на водопроводни части в дома ви е наложително

Смяна на тръбни компоненти за течаща вода е необходима в няколко типа ситуации. Често обаче те са и съпътстваща дейност при продължителни планирани ремонти на настилки  в баня, кухня и други пространства с течаща вода. Професионалното ни мнение е, че излишният разход на средства винаги е неразумен.

В описаните случаи такова би било цялостното обновяване на облицовка в банята, без възползване от услугата замяна на водопреносни части в баня. Пропускът поражда необходимост от двоен и по-тежък ремонт в бъдеще -  износените водопреносни и канализационни тръби рано или късно напомнят за себе си достатъчно ясно.

Нещо повече – приемът на питейна вода от амортизирани тръби е доказано опасно за здравето. Дори и при липса на внимание върху този факт обаче, обитателите бързо усещат необходимостта от  подмяна на тръбни детайли в банята -  дългосрочното отлагане създава едни от най-изненадващите и мощни наводнения.

Затова, навременното поставяне на нови водопреносни части е изключително необходима услуга – тя спасява красивата стенна облицовка, чието възстановяване в същият вид може да затрудни наетият от вас екип. Корозиралите, ръждиви и запушени тръби се заменят с нови компоненти от висококачествени материал, дълго преди да се появи опасност от теч.

За целта помага и модерната апаратура за видеодиагностика, която ще ви  информира за текущото състоянието на тръбите ви. Екипът ни извършва смяна на тръби в банята на цени, двойно по-изгодни, отколкото при редица други специалисти в сферата.

Настанявате се в нов апартамент? Вероятно ще се озовете пред леко износена, амортизирана, а често и страдаща от корозия водопровода инсталация.  Екипът ни има огромен опит в подмяна на тръбни части в апартамент и е готов да реагира при всеки подобен случай. Отлагането отново би било неприемливо решение, тъй като със сигурност ще наруши бъдещото ви удобство.

Старото строителство напомня за себе си по доста безкомпромисен начин – спукване на тръби, “невидими” и трудни за локализиране течове, олющване и загрозяване на стенни настилки и дори наводнени съседни апартаменти. Фирмата ни предлага първокласна подмяна на тръби с цени, двойно по-приемливи в сравнение с наши колеги. Подмяната в правилното време също спестява огромен процент финансови средства.

Инцидентните необходимости от нови тръбни детайли се случват с доста голяма честота. Затова денонощните ни услуги със светкавична бързина вероятно ще бъдат полезна опция за повечето потребители. Ние извършваме експресна и ефикасна смяна на тръби, на цената на стандартна услуга, без оскъпяване на бързината. Трудно ще ограничим обаче пораженията върху интериора – премахването на амортизирана инсталация и откриване на скрити течове е свързано с разбиване и унищожаване на плочки.

Професионалното качество

Цялостното изграждане на ВиК и канализационна инсталация е трудна задача, изискваща дълбоки познания  и опит. Поверяването й на случаен майстор от района ви е риск за бъдещото й състояние. Икономичността при подобни случаи има обратен ефект. За да бъдат спестени разходите от повторна подмяна, трябва да се насочите към доказан екип от специалисти с успешни предишни интервенции в тази област, и с качествено техническо оборудване.

Фирмата ни осигурява висококачествена услуга с цени, достъпни за всеки бюджет. Поправката е съпътствана от гаранция за качество, тъй като е извършена според основните правила на подобна услуга. Те са няколко и са добре познати на всички специалисти в сферата.

Значението на типът ВиК тръбни компоненти

Водопреносната мрежа е изградена от детайли с различен материал, който е особено важен за функционирането им. Опитният специалист знае кои са тръбите, подходящи за особеностите и разположението на обекта ви, и ще ви посочи вариантите с най-дългосрочна експлоатация.

Материалът на изработка, както и правилното им полагане осигурява безпроблемно и дълготрайно функциониране на водопроводната мрежа. Тези фактори имат отношение и към безопасността, и то за цялата площ на сградата. Фирмата ни работи със скъпи и висококачествени детайли, които не са застрашени от ръжда, корозия и бързо износване. Доверявайки се на нас, вие гарантирате дългосрочната и пълна функционалност на водопровода в сградата ви.

Правилното разпределение на ВиК тръбите

Когато е наложителна замяна на тръби в баня или помещение с повишена концентрация на водоизливни участъци, поставянето на компонентите към зоните на активно изливане на водата е от особено значение. Тръбните детайли образуват характерна конфигурация. Тя води началото си от хоризонталният щранг и преминава към всяка зона, изискваща течаща вода. За територията на банята, такива са : мивка, вана, душ, тоалетна чиния, биде, бойлер.

В кухнята инсталацията се прокарва по начин, който оптимизира съединението на умивалник, пералня, миялна машина и евентуално бойлер. При изграждане на инсталация в нов дом  винаги се предвижда пространство за последващо свързване на този тип оборудване. То трябва да съществува, защото извеждането на нова точка от водопровода след изграждането му е почти невъзможно или поне изключително трудно.

Вграждане на разпределител и регулатор

Изграждането на ВиК инсталация в банята изисква присъствие на воден разпределител - изключително важен елемент за безпроблемното изливане на вода. Той представлява  устройство с характерна форма, което организира потокът на водата за повече от една тръба. Мисията му е осигуряване на възможност за едновременно водоподаване към няколко обекта – душ, мивка, пералня, когато всеки един от тях извършва съответната си дейност, която изисква интензивно потребление на вода.

Разпределителят насочва струята към всички водоизливни точки, като организира еднакво интензивното им едновременно използване. Регулаторът за налягане на водната струя пък е отговорен именно за интензивността и мощността на  водоснабдяването. И не само!

Професионалистите с опит препоръчват монтаж на регулатор за всяка ВиК система, която изграждат, за да бъдат избегнати прекалено високи амплитуди в налягането. Такива биха могли да пробият тръбите на водопровода и канализацията, а освен тях, да засегнат и някои битови електроуреди, което вече застрашава физическата безопасност.

Описаната услуга включва  частична или цялостна подмяна на вертикални щарнгове, както и  частична или цялостна смяна на хоризонтални щрангове от  ВиК инсталацията. Тя е достъпна за сгради с всякакви функции – жилищни кооперации, големи търговски, административни и обществени сгради, развлекателни заведения и др.

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ