Смяна на водомер в София от SOS ВиК

смяна на водомери

Цени
Смяна на водомер От 15лв/брой
Поискай оферта за смяна на водомери

Фирма SOS ВиК извършва пълна гама първокласни услуги за всички детайли от водопроводна инсталация. Сред тях е и процедурата по смяна на водомер в София. На територията на столицата се откриват голям брой фирми за ВиК ремонти, но не всички предоставят необходимото ниво на познания, рутина и достатъчно модерна апаратура.

Освен тези качества е важно и наличието на законова акредитация, предвид спецификата на устройството водомер. Лицензът също присъства сред списъкът с качествата ни, което е гаранция за адекватна услуга с качество, каквато бихте получили и от Софийска вода АД.

Защо не можете да пренебрегнете процедурата

Водомерът отмерва дебитът на използваната течаща вода в определена квадратура. Той се среща в разновидност за топла и студена вода. Точността на измервателните функции е изключително важна за коректно отчитане и таксуване на водопотребление.

За да се избегне рискът от нереални стойности и погрешно таксуване, българското законодателство изисква лабораторен тест през 5 години, или монтиране на ново устройство след изтичане на този период. Отмерването с остарял водомер е невъзможно и в подобни случаи, водопотреблението се отчита чрез т. нар. базово изчисление, което повишава процентът на разходите.

Спечелили сме си име на една от доказаните фирми за смяна на водомери, които са в течение на всички особености на тези прибори. Винаги насочваме клиентите си към по-изгодната процедура - професионална замяна на водомер вместо тест в скъпа лаборатория.

Дори и изследването да покаже пълна функционалност на устройството, то така или иначе ще се подмени в определен момент. Висококачествените ни услуги по подмяна спестяват излишен и доста значителен разход, а осигуряват функционалност за 5 години напред.

Подмяна на стар водомерен прибор е процедура, необходима за всеки обект с водопроводна инсталация без изключение. Забавянето или пренебрегването й води до повишаване разходите за вода, а понякога и редица административни наказания/финансови глоби, с които обикновено се облагат търговските обекти – магазини, заведения, търговски и спортни центрове, хотелски комплекси и др. Обитателите на квартира също трябва да са наясно с тези разпоредби, като се  запознаят със състоянието на водомера си.

Комплексна услуга с високо качество

Фирмата ни извършва услуги с насоченост към всеки финансов статус. От качествен монтаж на водомерно устройство на цена със символична цифра, се възползват стотици жилищни кооперации, фирмени обекти, но и редица административни, държавни и банкови институции. Ниските цени, съчетани с отличен резултат и бързина изглежда са оптималното решение за голям брой клиенти, които предпочитат нашите услуги. Те включват няколко задължителни действия

  • Получаване на водомер – доставя се едноструен или многоструен нов компонент, съобразно устройството на инсталацията;
  • Демонтаж на стар водомер;
  • Монтаж на нов уред;
  • Пломбиране и узаконяване;

Екипът ни е познат с извършване на едни от най-качествените комплексни процеси по подмяна на водомери в София, като отделно се стреми да поясни същността на процесът на клиентите си. Монтирането на ново устройство е възможно при идеална структурна цялост на водомерният възел. Той трябва да разполага с активен спирателен кран, филтър и възвратна клапа. Ако някой от компонентите липсва или те са прекалено амортизирани, тогава се ориентираме към подмяна на водомерът и спирателният кран.

Като част от лидерите на столичните ВиК услуги, фирмата ни съчетава задължителната периодичен монтаж на нов водомерен прибор с други негови повреди. Потребителите ни търсят относно поправка на отделни компоненти от тях, включително коригиране на  течове по водомери с подмяна на крановете, локализирани преди и след устройствата.

Основните ни стъпки при изпълнение тази задача

Отстраняването на амортизирани водомери и монтирани на нови, е процес със строга последователност от стъпки. Екипът ни обръща внимание първо на нормативните насоки и инструкции за инсталация, която гарантира дългосрочна експлоатация. Това определя и задълбочените ни познания в тази област, които предаваме и на клиентите си.

Монтирането на общ водомерен възел в жилищни блокове и кооперации например е доста сложна техническа дейност.  Водопреносната инсталация се състои от компоненти, свързани във верижна структура, неспазването на която води до нефункционираща система. Спазването установената посоката на водоподаване е друга задължителна необходимост – това са правила, познати предимно на професионалните техници.

Инсталиране на филтър за отделяне на фините частици е задължително за дълготрайната функционалност на водомер. Изходната област на филтърът завършва с  възвратен клапан. Самият уред е позициониран по веригата между два спирателни крана. Вторият кран, локализиран непосредствено след водомера винаги е оборудван с  изпускател. Изпускателят е необходим за контролирано източване на водата при ВиК аварии.

Защо точно ние

Защо ще почувствате доверие в нашата фирма при периодичната процедура? Потребителите са привлечени от професионализмът, качеството, коректността  и скоростта на изпълнение на предлаганите ни услуги. Фактът, че се ползват от специални отстъпки, промоции и преференциални ценови тарифи върху и без това ниските ни за смяна на водомерен прибор цени, е просто допълнително предимство. Предпочитани сме както от фирмени обекти и държавни учреждения, така и от средностатистическият гражданин.

Подмяната на това устройство е планиран ремонт. Екипът ни обаче е напълно оборудвани подготвен за спешна намеса, когато срокът на процедурата изтича, или в системата е възникнала авария. Ние сме подготвени за монтаж на нов измервателен уред в експресно кратък срок, като той се заплаща със стандартните за процедурата замяна на водомери цени, без никакво оскъпяване.

Заявката за извършване на процедурата се подава във всеки час от денонощието. Специалистите ни посещават помещението в определено от клиент време, независимо преди или след нормираният работен ден – екипът ни работи постоянно, а не по стандартни часове. Разчитаме на квалифицирани водопроводчици, които ще определят и доставят подходящият модел водомер - отчитащ дебита на студена или на топла вода. Предлагаме възможност за преместване и инсталиране на водомерен възел на предварително посочено от вас място.

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ